Butlletí del CEESC ESPECIAL · Si no el veus bé, clica aquí

I en el 8M també, culpables
El Grupo feminista Fiadeiras del CESG i el Col·lectiu de Dones i Equitat del CEESC han elaborat un Manifest que, sota el lema "No callis, no consentis, no et sentis culpable", posa el focus en la culpa que les dones sentim i ens fan sentir en totes les facetes.

Decàleg per l'equitat de gènere
47 corporacions professionals ja s’han adherit al "Decàleg per l’equitat de gènere en l’àmbit dels col·legis professionals de Catalunya". Continuem reivindicant l’eliminació de qualsevol discriminació de gènere en el món
professional.

L'educadora social, Isabel Domínguez Paniagua, té uns jardins amb el seu nom
Uns jardins del barri de Bon Pastor ja duen el nom d’Isabel Domínguez Paniagua, educadora social i una de les fundadores de l'Associació d'Educadores i Educadors Especialitzats de Catalunya.

Relatoria: Violència contra les dones
Hem publicat la relatoria de l'Àgora organitzada al novembre per la delegació del CEESC a Girona en què ens vam connectar virtualment per xerrar sobre la violència explícita contra les dones però també d’aquella violència velada que impregna la societat.

RetinES: Recursos audiovisuals per treballar el 8M
Des del portal de RetinES us hem preparat un recull de 7 recursos audiovisuals per treballar el Dia de la Dona a l'aula, amb infants i joves, a través de la música...

Segueix la llista #EsDona a twitter
Educadores Socials a twitter. Visibilitzem-nos! Seguiu la llista i demaneu que us incloguem si no hi sou!

Al BLOG: Dossier de Social.cat
Des del Col·lectiu de Dones i Equitat, pensem que les educadores i educadors socials hem de reivindicar la visibilització i denúncia d'aquestes pràctiques masclistes en els nostres entorns professionals i en la societat i us volem compartir el dossier "Violències masclistes a la feina", publicat per Social.cat.

Campanya de l'ICD
Enguany, des de l’Institut Català de les Dones centren les reivindicacions en com la pandèmia de la COVID-19 ha posat de relleu, de forma especialment punyent, les greus discriminacions que encara s’exerceixen sobre les dones.

Informat't sobre el Col·lectiu de Dones i Equitat del CEESC!

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!