Comunicat especial - Si no veus bé el correu, clica aquí.

Com a mesura preventiva per minimitzar la propagació del coronavirus, limitar-ne la incidència i protegir sobretot les persones més vulnerables, i seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya, la Junta de Govern del CEESC hem considerat necessari:

  • Ajornar les activitats programades per a les properes setmanes, inclosa l’Assemblea General Ordinària (veure informació més avall) del primer trimestre de 2020. En la mesura del possible, anirem donant a conèixer les noves dates per a cada activitat.

  • La jornada "Camins i Perspectives" queda cancel·lada fins a la seva nova edició, l’any vinent.

  • Que mentre duri l'alerta, les seus del CEESC tindran uns horaris especials:

    • Barcelona: de dilluns a divendres, de 9.30 a 14.00h i tardes de dimarts i dijous, de 15.00 a 19.00h.
    • Camp de Tarragona: dimarts i divendres (horaris per confirmar).
    • Lleida, Girona i Terres de l'Ebre: romandran tancades fins a nou avís i es farà atenció via correu electrònic.

Així mateix, s'ha ajornat el VII Congrés Estatal que s'havia de celebrar a Saragossa al mes d'abril.

D'altra banda, la periodicitat dels butlletins setmanals pot veure's alterada.

Comunicat de suport a les educadores i els educadors socials

Des del CEESC volem expressar el nostre suport a les educadores i educadors socials, així com a la resta de professionals del sector d’atenció a les persones, que segueixen en actiu i donant resposta a les necessitats de totes aquelles persones i col·lectius que ho necessiten. Amb tot el nostre reconeixement als professionals de Salut o d’Ensenyament, volem fer visible aquest altre pilar de l’estat del benestar en un moment com l’actual.

S’està parlant poc de la tasca inaplaçable que estem fent al costat, especialment, dels col·lectius més vulnerables. Moltes i molts de nosaltres gestionem serveis bàsics en el dia dia dia de persones, col·lectius i comunitats, ja des de les pròpies administracions públiques com a través d’entitats i organitzacions.

Ens posem al costat de les veus que han reclamat al Govern un pla de xoc urgent per assegurar l’atenció a les persones més vulnerables durant la gestió de la crisi, més enllà, i també, de l’explicitació de protocols específics en funció de cada tipologia de servei, o de les mesures de reforç davant la previsible ampliació de necessitats a conseqüència d’altres mesures que s’estan dictaminant.

A l’espera i reclamant aquestes mesures, volem reiterar que des del CEESC ens mantenim al costat dels professionals per fer-los costat i assessorar especialment en allò extraordinari que la situació que estem vivint pugui suposar. [Continuar llegint el comunicat]

Informació sobre l'Assemblea Ordinària

L'Assemblea s'havia de celebrar el proper divendres, 27 de març i queda ajornada fins a nou avís.

Sent conscients que ens trobem davant d'una circumstància excepcional, prenem la decisió assumint que incomplim el Capítol 5 dels nostres Estatuts, que assenyala que aquesta Assemblea s'ha de dur a terme dins del primer trimestre de l'any.

Aquesta primera assemblea de l'any serveix per aprovar la Memòria de l'exercici anterior i el balanç i liquidació del pressupost. Com que aquesta documentació ja la tenim a punt, la posem a la vostra disposició perquè la pugueu revisar, a l'espera que us comuniquem la nova data.

Documentació per a l'Assemblea

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Aquest és un missatge automàtic per a tots els membres del CEESC i a subscriptors i subscriptores del Butlletí setmanal.

Si us plau, no el responguis directament.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, escriu-nos a a ceesc@ceesc.cat.

Política de privacitat