Butlletí del CEESC núm. 407· 24 de juliol de 2020 · Si no el veus bé, clica aquí

Ens rebrà, Sr. Bargalló?
Avui a les 10.30 del matí anem a reunir-nos amb el Sr. Josep Bargalló, Conseller d’Educació. Des del CEESC fa anys que demanem al Departament d’Educació reunir-nos per poder parlar del paper que pot tenir la incorporació de l’educador/a social als centres educatius. És un moment important en què cal treballar molt acuradament per garantir un bon desplegament inicial de les educadores i els educadors socials als centres educatius.

[més info]

La premsa es fa ressò de #SumemalEScola
[Els educadors socials reclamen el seu lloc a l’escola “ara més que mai” - DIARI DE L'EDUCACIÓ]

[Els educadors socials pressionen el Govern perquè reconegui la seva tasca als centres educatius - SOCIAL.CAT]

[Els educadors socials veuen insuficients els 75 contractes per al curs que ve - ARA]

AL BLOG: Les condicions de treball en la intervenció amb població d'origen estranger
Avui al blog us acostem a un TFM que vol fer una aproximació a les condicions laborals, a possibles situacions de precarietat laboral i als riscos psicosocials més habituals dels i les professionals del tercer sector que intervenen específicament amb persones d'origen estranger a Catalunya.
[llegiu l'article]

Legislar per garantir lloguers assequibles
El passat 21 de juliol es va debatre la Proposició de Llei de Regulació dels Lloguers al Ple del Parlament, un text legislatiu impulsat pel Sindicat de Llogateres i Llogaters. El CEESC s'ha adherit a un Manifest en favor de la proposició de llei, en la línia del que ja ve fent des de fa temps donant suport a iniciatives vinculades a l'accés a l'habitatge.
[més info]

Manifest per la dignitat i els drets de les persones joves extutelades
L'Asamblea General Red #AcogidaDigna Estatal ha fet públic aquest Manifest fent-se ressò de la situació en què es troben les persones joves procedents del Sistema de Protecció de Menors de l'Estat espanyol en complir la majoria d'edat. El CEESC ens hi hem adherit.
[més info]

Horaris d'estiu
A causa de la nova situació generada pels rebrots a Catalunya, tornem a tancar algunes de les seus. Us seguirem atenent a través del correu electrònic i fins al 31 de juliol, si us cal venir personalment, podeu concertar cita prèvia. Del 3 al 23 d'agost les seus del CEESC romandran tancades.
[horaris d'estiu]

DESCOMPTE: Abacus
Abacus agraeix al col·lectiu d'educadores i educadors socials la tasca realitzada durant el període de confinament oferint-vos un 15% de descompte addicional en totes les compres de material de papereria i manualitats per a la tornada a l’escola.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins [altres butlletins]
Activitats, convocatòries i propostes d'altres entitats

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!