Butlletí del CEESC núm. 402· 19 de juny de 2020 · Si no el veus bé, clica aquí

Demanem el reconeixement dels ES durant la pandèmia
Reclamem que les decisions del Govern de la Generalitat de Catalunya tinguin una mirada a llarg termini i que no es limitin a una paga extraordinària que, a més, fa distincions entre diferents professionals.

[més info]

Demanem al Parlament la presència dels ES a les escoles
A raó del debat parlamentari d'aquesta setmana, hem emès un comunicat en què exigim la necessitat d’incorporar als centres educatius altres figures professionals que impulsin un treball que impliqui l’abordatge sistèmic de la complexitat, l’establiment de xarxes comunitàries, l’atenció a les desigualtats i la promoció de l’equitat educativa i la inclusió social, entre d'altres.
[més info]

Defensem l'Acció Comunitària
Set entitats del món de l'acció comunitària farem públic un manifest en què reclamem a les administracions una aposta clara i la inversió corresponent en accions socioeducatives, socioculturals i comunitàries a la nostra societat, que revertiran en millores per a tota la ciutadania de cara a poder millorar la seva resposta davant la crisi.
[més info]

A favor de la regularització
Ens hem adherit a la “Declaració de la Taula de Ciutadania i Immigració en defensa d’un procés de regularització administrativa que ens ajudi a sortir de la crisi abans i amb igualtat" per tal de garantir la plena ciutadania i conscienciar la societat catalana de la necessitat de comptar amb les persones migrades.
[més info]

Educadors socials als centres educatius
Et convidem a signar i a fer córrer la campanya de Change.org per recollir signatures per tal que la figura del coordinador de benestar i protecció de la nova Llei de Protecció a la Infància sigui assumida per un educador/a social.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins [altres butlletins]
Activitats, convocatòries i propostes d'altres entitats
Mentre duri l'estat de confinament, en aquest apartat volem recollir cursos, convocatòries i propostes boniques que es puguin fer a distància.

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!