Butlletí del CEESC núm. 406· 17 de juliol de 2020 · Si no el veus bé, clica aquí

L'educació social davant i enfront de la COVID-19
Dimecres vam presentar l'Informe sobre la professió durant la pandèmia en un acte virtual que podeu recuperar des del nostre canal de youtube. Vam parlar sobre com ens ha afectat aquesta crisi sanitària, com ens hem adaptat a les diverses mesures dictades per les administracions públiques, i quines són les principals preocupacions i necessitats que se’ns presenten a curt i mig termini.

[més info]

Hem de seguir fent soroll
El Departament d’Educació ha informat de les contractacions de personal docent i no docent per al curs 2020-2021. Només es contractaran 75 educadors/ores socials en centres d’alta complexitat. La proposta ens sembla del tot insuficient, no dialogada i sota un paradigma allunyat del que la realitat de l'educació com un fet comunitari demana avui.
[#SumemalEScola]

AL BLOG: Un dia a l'escola
La Maria Juan ens fa un relat d'un dia a l'escola d'una educadora social que treballa en un institut escola de màxima complexitat a Barcelona i que fa palès que a figura de l'educador/a social als centres educatius és més necessària que mai.
[llegiu l'article]

Assemblea Ordinària del CEESC
El proper dilluns, 21 de setembre celebrarem l'Assemblea Ordinària del CEESC. Aquesta Assemblea és la que s'hauria d'haver celebrat el passat 27 de març i que va ser cancel·lada a causa de l'estat d'alarma decretat pel coronavirus. Per poder garantir les mesures de prevenció i facilitar la participació de totes les persones col·legiades, la farem virtual.
[més info]

Formació en Pedagogia de l’Acompanyament 2020-2021
L’objectiu general d'aquesta formació és proporcionar un seguit d’experiències personals i eines professionals per dotar les persones educadores de les competències i recursos per acompanyar el desenvolupament personal dels infants. Els membres del CEESC hi tenen descompte.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins [altres butlletins]
Activitats, convocatòries i propostes d'altres entitats

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!