Butlletí especial

CRIDA A PROFESIONALS: Què ens heu dit?
Les respostes recollides a la crida les hem fet arribar als responsables de l’administració, i també creiem interessant donar-les a conèixer en obert, per fer arribar la situació de la professió a com més gent, millor, per difondre quines són les impressions, necessitats i angoixes dels professionals.

[més info]

No hi ha excusa per retallar drets laborals
Des del CEESC ens hem posat en contacte amb el Govern i els sindicats per mostrar la nostra preocupació respecte de les mesures adoptades en matèria de recursos humans en l'àmbit dels serveis socials davant la situació de crisi ocasionada pel COVID-19.
[més info]

L'Educació Social al Primera línia de TV3
El passat 9 de novembre el programa 'Primera línia' de TV3 va donar veu a professionals que estan vivint la crisi del Covid-19 de ben a prop, entre altres professions, parlen amb l'Albert Font-Tarrés, educador social i col·legiat, i amb una educadora social.
[més info]

Més l'EncapsuladES
A partir d'ara, l'EncapsuladES s'emetrà els dimarts i dijous, a les 19h. Aquesta setmana hem parlat de mediació, gent gran i sensellarisme. Dimarts vinent, repetirem el live amb Apropa Cultura i Basquet Beat, ja que vam tenir problemes tècnics.
[més info]

Nous serveis específics
Feu un cop d'ull a la secció de serveis específics que oferim a educadors i educadores socials perquè n'hem afegit de nous, sobretot relacionats amb l'acompanyament i el coaching.
[més info]

L'educació social davant la crisi
Som una professió indispensable i volem fer-ho visible. Comparteix a les xarxes una fotografia que mostri la teva tasca com a ES en aquests moments de crisi. Etiqueta'ns i farem d'altaveu. #JoNoEmPucQuedarACasa 
#LesEducadoresSocialsSempreHiSom
[Participa-hi!]

Cursos a distància
Les entitats amb qui tenim conveni per a la formació a distància, Escola EFA, Arkhé i Escola Empordà, mantenen el seu catàleg actiu. Consulta totes les formacions i troba la que més t'interessi.
[més info]
Observatori de la realitat sociolaboral
Activitats, convocatòries i propostes d'altres entitats
Mentre duri l'estat de confinament, en aquest apartat volem recollir cursos, convocatòries i propostes boniques que es puguin fer a distància.

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!