Butlletí del CEESC núm. 405· 10 de juliol de 2020 · Si no el veus bé, clica aquí

Participa a la Campanya #SumemalEScola
Hem engegat la Campanya “L’educació social suma a l’escola”, per la plena incorporació de la figura de l'educador social als centres educatius, amb l’objectiu de fer pressió al Govern i per donar a conèixer la feina que pot desenvolupar aquesta figura dins l’àmbit de l’educació formal.

[participa-hi]

Educació Social durant l'estat d'alarma
El proper dimecres, 15 de juliol presentem l'Informe: "L'Educació Social enfront i després de la COVID-19", realitzat a partir de les dades recollides en un qüestionari obert, per saber com estava afectant la crisi sanitària als professionals de l’educació social.
[més info]

Nova adhesió al Manifest sobre Acció Comunitària
El Col·lectiu de Professionals de Treball Comunitari se suma al llistat d'entitats del món de l'acció comunitària que han signat el manifest per reclamar a les administracions una aposta clara i la inversió corresponent en accions socioeducatives, socioculturals i comunitàries a la nostra societat.
[més info]

Webinar: Aprenentatges de la crisi COVID a l'atenció primària
El Sistema català de Serveis Socials ha hagut d’adaptar-se ràpidament a les conseqüències de la crisi sanitària provocada per la COVID-19. Acabat l’estat d’alarma, s'ha generat un espai de reflexió i coneixement dels aprenentatges que l’atenció primària de serveis socials ha adquirit durant la crisi sanitària, i la seva resposta a la conseqüent crisi social.
[més info]

VIII Premi ASPÀSIA en defensa de l’equitat de gènere 2020
Les circumstàncies excepcionals provocades per la COVID-19 han fet aflorar el rol de les dones davant l’emergència. Enguany es valora la necessitat de fer un reconeixement explícit a totes les dones imprescindibles durant la pandèmia, sobretot aquelles que han passat desapercebudes a ulls dels mitjans i dels reconeixements institucionals.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins [altres butlletins]
Activitats, convocatòries i propostes d'altres entitats

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!