Butlletí del CEESC núm. 400 · 5 de juny de 2020 · Si no el veus bé, clica aquí

Segona publicació sobre infants en confinament
Aquest nou dossier vol oferir de forma general recursos i recomanacions, eines, bibliografia i webgrafia que siguin d'interès per a les famílies per abordar les necessitats de nenes, nens i adolescents, classificades en diferents àmbits: rutines diàries, activitats físiques i joc, vincles afectius, educació, gestió emocional i altres (espai obert).

[més info]

Demana la quota de col·legiació reduïda
Si et trobes en situació d’atur o ets perceptor/a de pensions sense exercici professional, tens dret a acollir-te a la quota reduïda de 15 € trimestrals. Tens temps per demanar-la fins al 18 de juny.
[més info]

5 de juny - Dia Mundial del Medi Ambient
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha organitzat el diàleg virtual: "Ara que el món ha de reprendre l’activitat, és intel·ligent i econòmic tornar a treballar contra la natura?" L'Ajuntament de Barcelona també ha organitzat una sèrie d'actes relacioats amb aquest dia.
[l'hora de la natura]
[repensem-nos]

Pla d'Acció 2019-2020
Els col·legiats i col·legiades que us adheriu al programa Barcelona + Sostenible abans del 30 de juny i implementeu alguna de les accions que proposem o altres de pròpies, podreu obtenir com a reconeixement beneficis fiscals durant l’any 2021.
[més info]

Defensem la biodiversitat
El CEESC ens hem adherit al "Manifest en defensa del verd i la biodiversitat" redactat pel Grup de Treball del Verd i Biodiversitat de la Xarxa Barcelona + Sostenible, que demana el desplegament de mesures que potencïin el verd i la biodiversitat a la ciutat com una intervenció essencial de salut pública.
[més info]

AL BLOG: Confinament i canvis
"De ben segur que tots ens hem arribat a plantejar la possibilitat de la nostra pròpia supervivència, la dels nostres, del nostre cau, dels nostres familiars. Una idea NO prevista. Una idea que ens ha portat a retrobar-nos amb la nostra VULNERABILITAT..." El testimoni de la Myriam Solé al nostre blog.
[llegeix l'article]

No abaixem la guàrdia
Des del CEESC donem suport i compartim la iniciativa "No baixem la guàrdia", #nobajemoslaguardia, que vol fomentar la conscienciació per seguir protegint-nos de la COVID-19.
[més info]

EncapsuldES tanca temporada
Només queden dues setmanes d'EncapsuladES! Durant aquestes setmanes hem parlat amb educadores i educadors socials sobre gent gran, sensellarisme, art, cultura, joventut, escola... Recordeu que els podeu recuperar tots des de l'enllaç de La Veïnal.
[més info]

Museus i transformació social: quins són els nous reptes?
El proper 9 de juny el CEESC participa en un dels tres tallers organitzats per la Fundació Carulla des d'on ens conviden a repensar, cocrear i transformar la nova societat cultural i que se centraran en els museus post-Covid19.
[més info]
En anteriors butlletins [altres butlletins]
Activitats, convocatòries i propostes d'altres entitats
Mentre duri l'estat de confinament, en aquest apartat volem recollir cursos, convocatòries i propostes boniques que es puguin fer a distància.

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!