Butlletí del CEESC núm. 404· 3 de juliol de 2020 · Si no el veus bé, clica aquí

I els vídeos guanyadors dels Premis RetinES 2020 són…
El Jurat del RetinEs 2020 ja ha emès el seu veredicte. 4 obres audiovisuals han resultat premiades. Enhorabona!

[més info]

Servei d'Orientació Personalitzat
El SOP vol contribuir a la millora de les possibilitats d’ocupació i facilitar coneixement del mercat laboral. Si necessites una orientació, omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu per tal d’establir el dia de l’entrevista que té una durada de mitja hora.
[més info]

Borsa de treball del CEESC
A la Borsa de treball del CEESC trobaràs ofertes de feina públiques i privades. Si ets empresa o entitat, fes-la servir per penjar-hi les teves ofertes i tenir accés a professionals col·legiats de l'Educació Social.
[més info]

Els ES a les escoles: encara no ho tenim guanyat
Tot i les 2 mocions aprovades pel Parlament que demanen la incorporació de la figura de l’ES als centres educatius per al curs vinent, sembla que el Departament d'Educació no està treballant per fer-ho efectiu. Ara més que mai, cal que fem pressió. Des del Col·lectiu d'Educació Social i Escola estem treballant per reunir el màxim de força.
[més info]

TALLER D'ARTISTA: Volem fer saber. Del cosit a la paraula
La proposta del taller és manifestar, a partir del cosit i el brodat, el nostre malestar, expressar de manera creativa les nostres queixes puntada a puntada, denunciar a partir del sargit, amb l’objectiu de construir una publicació conjunta tèxtil elaborada amb els pedaços de teles brodats dels participants.
[més info]

Màster Criança 0-3
Aquesta formació pretén oferir una mirada holística perquè els professionals puguin fer un millor acompanyament a les famílies amb infants de 0 a 3 anys, des d’un vessant reflexiu i una vocació professionalitzadora.
[més info]

Informe sobre la percepció de la islamofòbia
Us convidem a omplir aquest qüestionari anònim per elaborar l'Informe d'Islamofòbia 2020. Els resultats i les conclusions de l'informe anterior, es poden consultar a la web islamofobia.es.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins [altres butlletins]
Activitats, convocatòries i propostes d'altres entitats

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!