Butlletí especial

Especial COVID-19
A la web del CEESC trobareu l'apartat 'Especial COVID-19' on hi hem agrupat les accions que està fent el CEESC, els serveis específics i els recursos que us oferim, així com l'apartat d'activitats i propostes d'altres entitats.

[més info]

Incidència política i interlocució amb responsables polítics
Seguim endavant amb la feina d’incidència política i interlocució amb responsables polítics, en relació amb la situació que estem vivint els professionals de l’educació social que treballem en diferents recursos dels serveis socials, tant bàsics com especialitzats.
[més info]

Crida professional. Com et podem ajudar?
Fa dues setmanes vam publicar la Crida “Com et podem ajudar”, a través de la qual volem respondre els vostres dubtes, denúncies i queixes i fer d’altaveu de la professió. A dia d'avui hem rebut més de 40 demandes i no paren d'arribar-ne.
[t'escoltem]

L'educació social davant la crisi
Som una professió indispensable i volem fer-ho visible. Comparteix a les xarxes una fotografia que mostri la teva tasca com a ES en aquests moments de crisi. Etiqueta'ns i farem d'altaveu. #JoNoEmPucQuedarACasa 
#LesEducadoresSocialsSempreHiSom
[Participa-hi!]

EncapsuladES
Fa una setmana que, a través dels lives d’Instagram, connectem amb educadores i educadors socials que treballen al peu del canó perquè ens expliquin com estan treballant, com combinen les seves tasques o com s’organitzen en aquesta situació d’emergència.
[de dimarts a dijous, a les 19h]

Serveis essencials i permís retribuït recuperable
Des de IACTA, entitat que gestiona el servei d'assessorament jurídic del CEESC, ens han escrit aquest article sobre quins són els serveis essencials i com funciona el permís retribuït recuperable, arran del darrer Reial Decret del Govern central.
[més info]

Cursos a distància
Les entitats amb qui tenim conveni per a la formació a distància, Escola EFA, Arkhé i Escola Empordà, mantenen el seu catàleg actiu. Consulta totes les formacions i troba la que més t'interessi.
[més info]
Observatori de la realitat sociolaboral
Activitats, convocatòries i propostes d'altres entitats
Mentre duri l'estat de confinament, en aquest apartat volem recollir cursos, convocatòries i propostes boniques que es puguin fer a distància.

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

Amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, t'informem que pots donar-te de baixa d'aquest Butlletí en qualsevol moment. Clica aquí

Aquest és un missatge automàtic. Si us plau, no el responguis directament. Si vols posar-te
en contacte amb nosaltres, escriu-nos a ceesc@ceesc.cat.

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!