El Comitè Organitzador i el Comitè Científic han donat a conèixer el programa del VIII Congrés Estatal d'Educació Social que se celebrarà a Aragó aquest any 2020, donant a conèixer l'estructura de les sessions i els noms de la major part dels i les ponents que en prendran part.

El programa està agrupat en dos grans eixos, el primer gira al voltant de "La dignitat de les persones i les/els professionals i el dret a l'educació social" i el segon se centra en "l'acció socioeducativa com a acció transformadora ". 

Personalitats rellevants de l'àmbit social, perfils professionals i del món universitari provinents de tot l'Estat espanyol intervindran en els diferents espais creats per a l'intercanvi entre professionals i acadèmics, la difusió de bones pràctiques i la comunicació d'experiències innovadores. Espais per a l'oci i el turisme completen el conjunt d'activitats que tindran lloc a Saragossa del 16 a l'18 d'abril.

El Congrés està organitzat pel Consejo General de Colegios Oficiales de Educadoras y Educadores Sociales (CGCEES) i el Colegio Profesional de Educadoras y Educadores Sociales de Aragón (CEES-Aragón). 

Tota la informació actualitzada de el Congrés està disponible al web: www.congresoeducaciónsocial.org i en les seves xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram).

 

Ampliat el termini d'inscripcions reduïdes a el VIII Congrés

El termini de quotes reduïdes que acabava el 13 de gener s'ha ampliat un mes més. Així doncs, les diferents quotes segueixen estant bonificades fins al proper 13 de febrer, data en la qual s'incrementaran. 

 

Ampliat el termini d'enviament de contribucions al Congrés

El Congrés també ha ampliat el termini per a l'admissió de contribucions. Així, el 15 de febrer serà la data límit per a l'enviament de Comunicacions i Pòsters i el 15 de març per a les Experiències. Es poden consultar les bases a través del web.