Durada: 14 hores.
Dates: 2, 4, 9, 11, 16, 18 i 23 de març (dimarts i dijous, de 10 a 12 h).
Lloc: On line, a través de Moodle.
L’etapa adolescent és un moment de vital importància en la construcció de la persona. La societat actual, hiperconnectada i en permanent canvi, pot generar un fràgil equilibri entre la maduració emocional i la maduració biològica. Alguns joves poden no disposar, en un moment donat, de les eines necessàries per gestionar situacions de més tensió i estrès i poden patir ansietat, depressió, baixa autoestima, dependències i problemes d'imatge corporal, entre altres, que interfereixin en el seu desenvolupament i funcionament psicosocial.
Per això, és important que els professionals de l’educació social disposin d’eines i estratègies per poder detectar i acompanyar situacions de fragilitat emocional en els adolescents i així evitar que s’agreugin, es cronifiquin i tinguin un impacte més gran en la persona afectada.
Objectius:
- Conèixer i entendre l'impacte de la COVID-19 i la nova normalitat en el benestar socioemocional dels adolescents.
- Comprendre els principals trastorns mentals d'inici en l'etapa adolescent i el que s'amaga darrere d'ells.
- Facilitar recursos i eines per poder detectar factors de risc i senyals d'alerta d'un malestar socioemocional que pot desencadenar una problemàtica de salut mental.
- Desenvolupar estratègies per poder acompanyar l'adolescent davant d'un malestar emocional i la seva família en un context socioeducatiu.
Descarregueu-vos la fitxa completa del curs (inclou calendari de sessions).
A càrrec de: Raquel Linares, psicòloga clínica especialista en el tractament i la prevenció dels trastorns de la conducta alimentària i la salut mental d’inici en l’etapa adolescent, Laura Molet, psicòloga clínica, especialista en trastorns emocionals, trastorns de la conducta i teràpia familiar, Javi Feliz, psicòleg clínic i criminòleg, especialista en Trastorns de la Conducta, Alex Dencàs, psicòleg clínic especialista en Trastorns de la Conducta i Addiccions, i Ana Moltó, psicòloga clínica especialista en dol.
Inscriu-t'hi en aquest enllaç.
Estem tenim problemes amb el pagament amb targeta bancària. Si ho intentes i veus que tens problemes, et recordem que hi ha la possibilitat de fer el pagament per transferència (rebràs les instruccions de com fer-la un cop t'hi hagis inscrit).
Certificat: les persones participants en aquest curs rebran una vegada finalitzi l’activitat un certificat d’assistència. Per tenir dret a aquest certificat cal haver assistit, com a mínim, al 80% de l'activitat formativa.
Descomptes
- La segona formació i següents que realitzis en el mateix any, tindran un 15% de descompte.
- Les entitats que inscriguin 5 persones o més tindran un 10% de descompte.
- Si ets membre d'un col·lectiu professional del CEESC, tindràs un 5% de descompte.
- Si ets membres del col·lectiu professional que ha proposat l'activitat, tindràs la inscripció gratuïta.
- Si estàs estudiant el Grau d'Educació Social en qualsevol universitat catalana (UAB, UB, UdG, UdL, UNED, UOC, URL, URV i Uvic) pots fer el tràmit gratuït per fer-te amic del CEESC i gaudir del descompte per a persones col·legiades.
- Si ets col·legiat/ada d'algun altre col·legi professional d'Educació Social de l'estat o d'un col·legi que pertanyi a l'Associació Intercol·legial Catalana, gaudiràs del preu per a persones col·legiades del CEESC.
- Si ets membre d'una d'aquestes entitats, gaudiràs del preu per a persones col·legiades del CEESC.
Aquests descomptes no són acumulables.
Si vols acollir-te a un d’aquests descomptes, no facis el pagament ara i envia un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Et respondrem amb la quantitat que has de pagar i el mètode de pagament.
Termes i condicions d’inscripció i pagament a activitats formatives.
En conveni amb:
