Un servei que et dona suport i acompanyament en l'accés a un lloc de treball dins de l'administració pública.

Si t'estàs preparant una oposició per a l'administració local, t'hauràs trobat que no hi ha gaire espais en què et puguin oferir suport i orientació. És per això que el CEESC posa a la teva disposició el Servei d'Acompanyament i Orientació en Processos d’Oposició amb l'objectiu de donar-te suport i acompanyament en l'accés a un lloc de treball dins de l'administració pública.

Aquest servei està adreçat exclusivament a professionals que s'estiguin preparant per accedir a places de serveis socials bàsics de l'àmbit local.

En aquest servei t’oferim tres nivells d’acompanyament depenent de les teves necessitats:

  • ORIENTACIÓ. Dubtes sobre bases específiques d’un procés de selecció. Destacarem aquells elements més importants a tenir en compte; resoldrem dubtes o incidències relacionades amb el procés de selecció; definirem conceptes que generen dubtes, orientarem on cercar processos de selecció i com llegir les bases, etc.

  • PLANIFICACIÓ. Assessorament i acompanyament per planificar l’estudi. T’orientarem i assessorarem de forma personalitzada en la forma d’organitzar el temps, calendaritzant el procés d’estudi, coneixent tècniques d’estudi, etc.

  • CONTINGUT D’ESTUDI. Orientació i acompanyament amb el contingut d’estudi. El servei no elabora / redacta temari d’oposicions, ja que cada procés selectiu té els seus propis temes, però podem ajudar en la revisió i millora de les proves pràctiques. En aquest cas, t’acompanyarem en el procés d’estudi per simular i practicar supòsits pràctics. Se’t faran arribar exemples de proves pràctiques, perquè facis l’exercici com si fos l’examen. Una vegada entregades, se’t revisaran i se’t retornaran amb totes aquelles valoracions que et puguin ajudar a millorar.

La Dra. Núria Ferrer i Santanach és la gestora del servei. Ella és educadora social (col. 8446) i pedagoga (col. 948); Màster en Models i Estratègies d’Acció Social i Educativa en la Infància i Adolescència, Màster en Coaching Directiu i Lideratge i Doctorat en Educació; amb 14 anys d’experiència en l’àmbit dels serveis socials locals. Col·laboradora de l’Escola d’Administració Pública durant 9 anys. Professora associada a la Universitat de Girona (estudis d'Educació Social i Pedagogia). Formadora, coach, consultora i supervisora a equips de serveis socials.

Cada servei es valora i es consensua de manera personalitzada amb cada persona i sempre fent un pressupost personalitzat prèviament (el servei s’ofereix virtualment o telefònicament). Aproximadament, el preu hora de servei és de 35€ als col·legiats i col·legiades i 75€ els que no ho són. A més, a continuació podràs veure algun exemple de servei en funció del nivell d'acompanyament (exemples de situacions i pressupostos aproximats*):

ORIENTACIÓ*

Quan a les bases especifiquen que la prova està adreçada a avaluar el perfil competència, quin tipus de proves seran? 17,5€ / 37,5€

He vist un procés d’oposició restringit, què significa? M’hi puc presentar? 17,5€ / 37,5€

Quan a l’annex de les bases del procés de selecció que em vull presentar posa temes específics dels quals no puc trobar informació perquè són molt concrets de l’organisme, què faig? 17,5€ / 37,5€

He vist un procés d’oposició obert que m’interessa, però no tinc clar quins mèrits puc justificar, em pots ajudar? 17,5€ / 37,5€

PLANIFICACIÓ*

Planificació del temps: 37€ / 78€

Em vull presentar en un procés d’oposició i tinc només 3 mesos, com ho faig i com m’organitzo per preparar-me tot el temari?

Em costa organitzar-me i planificar-me l’estudi quan no tinc la data real de les proves de selecció, com ho hauria de fer?

Hi ha alguna tècnica que em pugui ajudar a ordenar el temps d’estudi?

Em pots ajudar a planificar un pla d’estudi per presentar-me a diferents processos selectius durant aquest any?

CONTINGUT D'ESTUDI*

He passat la prova general i específica. M’agradaria provar de fer un cas pràctic com si fos el dia de la prova real, em pots passar un exemple i després me’l revises i m’aportes tota aquella informació que em pugui ajudar a millorar-lo? 52,5€ / 112,5€

Em fan entregar un projecte socioeducatiu com a prova pràctica, me’l pots revisar? 52,5€ / 112,5€

Em pots elaborar diferents supòsits pràctics, tenint en compte les meves bases, i així puc practicar (no cal revisió)? 17,5€ / 37,5€

 

*Els preus són aproximats. La primera xifra correspon al preu per a membres del CEESC i la segona a persones no col·legiades.

Durant el mes d'agost no es donarà servei.


>>Aquest curs potser t'interessa:

---

Si t'interessa fer ús d'aquest servei, omple el següent formulari:

T’informem que les teves dades seran tractades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta. El responsable del tractament és el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC). La base jurídica que legitima el tractament és el consentiment atorgat per part de la persona interessada.

Així mateix, per exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació, pots dirigir un escrit presencialment o per correu postal al carrer Aragó 141-143, planta 4a, 08015, Barcelona o a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Per a més informació, pots consultar la nostra Política de Privacitat.

  Refresh Captcha