Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.


Informació bàsica de protecció de dades personals (identificació del tractament)

Responsable del tractament: Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), Aragó, 141-143, 4a. planta. (08015 Barcelona). Més informació al web del CEESC.

Finalitat: gestionar el registre de col·legiades i col·legiats, desenvolupar les funcions establertes en els Estatuts del CEESC, així com difondre accions i serveis generals del CEESC.

Legitimació: consentiment de la persona interessada.

Destinataris: les dades no es comunicaran a terceres persones, sense previ consentiment explícit.

Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació, adreçant un escrit al Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (Aragó, 141-143, 4a. planta. 08015 Barcelona). Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

Informació addicional: per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir a la Política de Privacitat de la nostra pàgina web.