Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

AVÍS LEGAL SOBRE ELS DOCUMENTS DISPONIBLES EN AQUEST LLOC WEB

Es concedeix una autorització per fer servir documents com informes, notes de premsa, fulls de dades des d’aquest servidor sempre que: (1) la indicació sobre els drets reservats (vegeu més avall) aparegui en totes les còpies al costat de la present autorització; (2) l’ús d’aquests documents des d’aquest servidor es faci únicament amb una finalitat informativa, personal i no comercial; (3) els documents no es copiïn o adjuntin a cap ordinador en xarxa ni es difonguin en cap mitjà, i (4) no se’n modifiqui cap. L’ús que se’n faci per a qualsevol altre propòsit està prohibit expressament i pot comportar condemnes civils i penals molt greus. S’exigiran responsabilitats als infractors per totes les vies establertes pel dret.

Els documents esmentats més amunt no inclouen el disseny o esquema del lloc web ceesc.cat, ni de qualsevol altre lloc web que sigui propietat del Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya o que sigui gestionat, autoritzat amb llicència o controlat per aquesta entitat. Els elements del lloc web ceesc.cat estan protegits per dissenys industrials, marques i altres drets, estan protegits de la competència deslleial i no es poden copiar o imitar ni totalment ni parcialment. Cap logotip, gràfic, so o imatge de qualsevol lloc web ceesc.cat no es pot copiar o retransmetre llevat que ho autoritzi expressament el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya.

El Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) i els seus proveïdors no es fan responsables que la informació continguda als documents i gràfics relacionats que es publiquen en aquest servidor sigui útil per a un propòsit concret. Tots els documents i gràfics relacionats que s’han esmentat es publiquen «com estan» sense cap mena de garantia. El Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) i els seus proveïdors rebutgen tota garantia respecte a aquesta informació, incloent-hi totes les garanties i condicions implícites de comercialització i idoneïtat per a un propòsit particular, titularitat i no-infracció. El Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) i els seus proveïdors no són responsables en cap cas de cap perjudici especial directe o indirecte que es derivi d’una impossibilitat d’ús o pèrdua de dades o beneficis com a conseqüència d’una acció contractual o extracontractual amb relació a l’ús d’informació disponible en aquest servidor.

Els documents i els gràfics relacionats que es publiquen en aquest servidor poden contenir imprecisions tècniques o errors tipogràfics. La informació és objecte de canvis periòdics. En qualsevol moment el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) i els seus proveïdors poden fer millores o canvis en els productes o programes descrits aquí.

AVÍS LEGAL SOBRE ELS DOCUMENTS I SERVEIS DISPONIBLES EN AQUEST LLOC WEB

El Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) i els seus proveïdors no són responsables en cap cas de cap perjudici especial directe o indirecte ni de cap altre perjudici com a conseqüència d’una falta d’ús o d’una pèrdua de dades o beneficis que derivin d’una acció contractual o extracontractual amb relació a l’ús o l’execució del software, els documents, la prestació o falta de prestació de serveis o d’informació disponible en aquest servidor.

ENLLAÇOS AMB PÀGINES DE TERCERS

Els enllaços en aquesta àrea us permetran deixar el lloc ceesc.cat. Els llocs web en què hi ha un enllaç no són controlats pel Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), el qual no es fa responsable del contingut de cap lloc web en què hi hagi un enllaç, de cap enllaç que sigui en qualsevol lloc web en què hi hagi un enllaç, ni de cap canvi o actualització d’aquests llocs web. El Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) no es fa responsable d’actes de webcasting o de qualsevol altra forma de transmissió feta des de qualsevol lloc en què hi hagi un enllaç. El Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) només proporciona aquests enllaços als usuaris d’aquest lloc web per a la seva comoditat. La inclusió de qualsevol enllaç no implica l’aprovació del lloc web corresponent pel Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC).

AVÍS SOBRE ELS DRETS D’AUTOR

Copyright © 2007. Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC).
Barcelona. Tots els drets reservats.
Marques. CEESC.cat, i qualsevol altre producte esmentat aquí són marques o marques registrades del Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) o dels seus proveïdors o socis. Les denominacions socials de les societats i els noms dels productes esmentats aquí són marques que pertanyen als titulars respectius. Les companyies, les organitzacions, els productes, les persones i els esdeveniments mencionats com a exemple són ficticis. No se n’ha de deduir ni s’hi pretén fer cap associació amb cap companyia, organització, producte, persona o esdeveniment reals.

Tots els drets no concedits aquí expressament estan reservats pel Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC).

Poseu-vos en contacte amb el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) en cas que tingueu cap dubte.