Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Les condicions d'ús que es defineixen a continuació s'apliquen a totes les dades i continguts que es publiquen a la web www.ceesc.cat, qualsevol usuari que entri en conflicte amb aquesta normativa i amb la legalitat vigent, assumirà la responsabilitat de les accions, danys i perjudicis que generi.

En cas de detectar alguna irregularitat pot posar-se en contacte amb la nostra central de dades, via e-mail a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefònicament al número 934521008.

La pàgina del CEESC sol·licita als seus usuaris d'alguns serveis col·legials dades de caràcter personal: nom, cognoms, adreça, etc., complint les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent en cada cas. Aquestes dades s'integren en els corresponents fitxers informatitzats del CEESC. Segons la LOPD 15/1999 i la LSSI-CE 34/2002, s'informa que les dades de caràcter personal que es faciliten, inclòs el correu electrònic, s'incorporaran en un fitxer automatitzat propietat del CEESC. D'aquesta manera, a l'enviar les dades l'interessat autoritza l'ús de les mateixes per a realitzar comunicacions relacionades amb els serveis del CEESC i altres que puguin ser d'interès per al receptor. El CEESC acompleix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de Caràcter Personal i la seva base de dades està inscrita en el Registro de la Agencia Española de Protección de Datos.

El CEESC garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures, d'ordre tècnic i organitzatiu, que garanteixen la seguretat d'aquestes dades.

El CEESC li informa que té dret d'accés, rectificació i oposició a aquestes dades mitjançant l'enviament d'una carta:

CEESC
Aragó, 141-143 4a. planta
080015 Barcelona
www.ceesc.cat
NIF Q5850040F
indicant clarament en l'assumpte: Tutela de Drets LOPD.

---
Informació

El CEESC ofereix aquesta web per facilitar l'accés públic a la informació de què disposa.

El CEESC no es responsable de l'exactitud i actualització de la informació procedent d'altres persones físiques o jurídiques que consti a la pàgina web o a la qual es remeti. Tampoc no es fa responsable de l'ús per tercers de la informació continguda, si bé caldrà atenir-se a les advertències específiques que constin per a determinats documents.