Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Després de l'èxit del primer debat a Barcelona, #EscrivintES, seguim amb els nostres debats professionals itinerants, per celebrar el 20è aniversari del CEESC, i us esperem, el proper 26 d'abril, a Tortosa per parlar sobre acompanyament socioeducatiu.

Què significa acompanyar? Escoltar l’altre, comprendre’l, estar al seu costat, compartir el seu camí… Què és l’acompanyament socioeducatiu? Podem diferenciar l’acompanyament social -més assistencial- de l’educatiu i del terapèutic? Quin paper té dins l’Educació Social? I en els programes comunitaris?

En aquest debat parlarem sobre l’acompanyament i coneixerem una experiència d’èxit i un projecte premiat a l’entorn d’aquest fet i veurem com la pràctica i l’acció socioeducativa hi són presents i són clau en la metodologia dels processos d’aprenentatge de les persones, tant a nivell pràctic com teòric.

Tots aquests debats s'emetran en directe per streaming i hi podreu participar a través de les xarxes socials; per al de Tortosa utilitzarem les etiquetes
#DebatsCEESC20anys i #AcompanyamentES.

Trobareu tota la informació d'aquesta trobada i el formulari d'inscripcions en aquest enllaç.

Connecta't a aquesta pàgina per veure en directe en streaming el Debat a Tortosa: "L'acompanyament socioeducatiu".