Butlletí del CEESC núm. 321 · 6 de juliol de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

I tu, què fas per defensar la teva professió?

Avui a la columna d'opinio de Social.cat parlem de la defensa que podem fer, cadascú de nosaltres, de l'Educació Social.
[llegeix l'article]

Horaris d'estiu 2018
Els horaris d’atenció al públic durant els mesos de juliol i agost pateixen alguns canvis. Cada delegació té uns horaris diferents; consulta bé la nostra web si vols fer gestions durant els mesos d'estiu!
[consulta els nous horaris]

Demana cita amb el SOP
El 19 de juliol i 5 i 19 de setembre demana cita amb el SOP si necessites reorientar la teva carrera professional o canviar d'àmbit de treball. Servei gratuït per a col·legiats i col·legiades.
[calendari d'entrevistes]

Convocatòria de Cooperació 2018
Últims dies per presentar els vostres projectes a la Convocatòria 2018 d’Ajuts a Iniciatives Socials i de Cooperació del CEESC! El termini acaba el 15 de juliol, però abans del 12 de juliol, heu de sol·licitar-ne el formulari.
[més info]

Relats. Escoltant els grans
El documental, guanyador del Premi RetinES, ja és una realitat i es pot visualitzar en línia. Es tracta d'un projecte que es dirigeix als residents de la residència municipal Sant Bernat de Sallent i vol fomentar la seva veu i inclusió en la vida social del municipi.
[mireu el vídeo]

Infants i publicitat. El repte d’educar persones crítiques amb el discurs publicitari
Nou article al nostre blog de la mà de MediaCorp al voltant del repte d’educar persones crítiques amb el discurs publicitari. MediaCorp organitza el proper dijous 12 de juliol la jornada "Educar en el consumo de los medios. ¿Tarea de quién?"
[més info]

Cens de Professionals de Joventut
Aquest 2018 l’AcPpJ s’ha proposat elaborar un nou cens de professionals amb el suport i la col·laboració de la Direcció General de Joventut i amb l’objectiu de saber què caracteritza a dia d’avui, a aquestes treballadores i treballadors en l’àmbit de la joventut a Catalunya.
[respon l'enquesta]
En anteriors butlletins

AGENDA

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat