Butlletí del CEESC núm. 320 · 29 de juny de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

Catàleg de Formació de Tardor
Ja pots consultar el nostre catàleg de formació per a la propera tardor. Hi trobaràs 9 cursos i 2 Càpsules que esperem que siguin del teu interès.
[consulta el catàleg]

3r CSSB: Obertes inscripcions!
Aquesta edició vol posar de manifest la situació actual, el futur dels Serveis Socials Bàsics i el paper dels i les professionals. Ja pots consultar-ne el preprograma on, entre d'altres, ens acompanyarà Itziar Gonzalez, arquitecta, exregidora del districte de Ciutat Vella de Barcelona i activista política catalana.
[més info]

Borsa de treball del CEESC
La Borsa de treball ofereix ofertes de feina per a educadores i educadors socials. És d’accés restringit per a membres del CEESC. La setmana passada vam publicar-hi 29 ofertes de feina i durant els 6 primers mesos de l’any s’hi ha penjat unes 600.
[consulta'n les ofertes]

Compromís ciutadà per la sostenibilitat 2012-2022
El CEESC està adherit a aquest programa mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. Si llegeixes el Pla d’acció que hem elaborat i t'hi adhereixes abans del 30 de juny, a través d'un formulari on-line, podràs obtenir com a reconeixement beneficis fiscals durant l’any 2019.
[més info]

Comissió de Dones i d’Igualtat de l’Associació Intercol·legial
En el marc de l'Associació Intercol·legial, s'ha constituït la Comissió de Dones i d'Igualtat l'objectiu principal de la qual és treballar de manera conjunta qüestions relacionades amb la promoció del paper de les dones professionals, en la societat i amb les polítiques d’igualtat.
[més info]

Aconsegueix una entrada doble per al Docs Barcelona de juliol
Regalem 3 entrades dobles a membres del CEESC per a l’estrena de juliol al Docs Barcelona del mes: Dolphin Man, el retrat de la vida i el llegat de Jacques Mayol, conegut com l’home-dofí, el bussejador en apnea que va batre el rècord dels 100 metres de profunditat.
[més info]

#JornadesRDI. Tecnologia i humanisme: teràpies digitals
Des de les #JornadesRDI estan molt interessats en la presència de projectes i inciatives tecnològiques en l’àmbit de l’acció social. Us animem a participar-hi, del 27 i 28 de setembre. Han ampliat termini per rebre projectes tecnològics sobre #terapiesdigitals fins al 10 de juliol.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

DESCOMPTES COMERCIALS

Drs. Miravé

Promoció especial fins al 31 de juliol en alineadors transparents.

[més info]

Descomptes i acords comercials del CEESC

Troba-hi el teu!

[més info]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat