Butlletí del CEESC núm. 319 · 22 de juny de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

Hip-hop per a la prevenció de violències i construcció de pau
Del 25 al 29 de juny se celebra a Barcelona el Encuentro Internacional de memoria: segunda y tercera generación del exilio colombiano, que té com a objectiu escoltar i posicionar els relats d'exiliades i exiliats que provenen del conflicte armat. Alguns dels participants en aquest acte, participaran, també, a la Càpsula del 28 de juny.
[més info]

I després del 'Sense Ficció', què?
Una setmana després de la Càpsula-Debat sobre el sistema de protecció a la infància, que va aplegar una cinquantena de persones, et deixem un recull del que va comportar i l'enllaç al vídeo.
[més info]

20 de juny. Dia Mundial de les Persones Refugiades
El CGCEES, i tots els col·legis que en formem part, emetem un manifest en què ens comprometem a donar suport a les entitats i xarxes d'entitats que treballen en l'acollida de persones immigrades.
[llegeix el manifest]

Presentació d'experiències, projectes, recerques i pòster
T'animem a presentar el teu projecte, recerca, experiència o pòster al 3r Congrés de Serveis Socials Bàsics -que es durà a terme a l'octubre a Barcelona- per compartir-lo i difondre’l en el si del Congrés. El termini finalitza el 30 de juny.
[més info]

Demana cita amb el Servei d'Orientació Personalitzat
Els propers dijous, 5 i 19 de juliol, i dimecres, 5 i 19 de setembre demana cita amb el SOP si necessites reorientar la teva carrera professional, canviar d'àmbit de treball o tens dubtes sobre com elaborar el teu currículum. Servei gratuït per a col·legiats i col·legiades.
[calendari d'entrevistes]

Premis Educaweb d'orientació acadèmica i professional
Ja pots consultar les bases de l'11a edició d'aquests premis, que reconeixen els millors projectes d'orientació acadèmica i professional. La data límit de presentació de propostes és el 15 de juliol de 2018. En l'edició 2016, el CEESC vam guanyar el 2n premi de la categoria Institucional.
[consulta'n les bases]

Col·labora amb un estudiant que prepara el TFM!
Aquest qüestionari va dirigit a professionals socials amb formació en mediació i vol establir una relació entre les seves habililtats socials i la seva formació d'origen, per tal de conèixer si existeix un perfil professional més competent per a la realització de mediacions en l'àmbit escolar.
[omple el qüestionari]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat