Butlletí del CEESC núm. 317 · 8 de juny de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

I després del Sense Ficció, què?
Després de l'emissió de la minisèrie documental "Desemparats", organitzem aquesta Càpsula-Debat per recollir la visió del col·lectiu professional de l'actual sistema de protecció a la infància de Catalunya. Comptarem amb la presència de Maria Jesús Larios, adjunta del Síndic de Greuges, i hem demanat la presència de l'administració.
[vine a debatre!]

6a Convocatòria d’Ajuts a Iniciatives Socials i de Cooperació del CEESC
La quantia total destinada per a aquest any és la més alta de totes les edicions amb 4.600,38€ que es repartiran en dues tipologies de premis. El termini de presentació finalitza el 15 de juliol.
[consulta'n les bases]

AL BLOG: Coneix els 30 projectes seleccionats a la crida Comunitats que Eduquen
Et convidem a conèixer els 30 projectes seleccionats a la crida 'Comunitats que eduquen', que volen repensar les seves iniciatives per a oferir millors oportunitats educatives a tots els infants i joves.
[llegeix l'article]

L'acció comunitària inclusiva, cap a la transformació dels SSB
Aquesta jornada té per objectiu posar en valor el treball comunitari com a motor de canvi dels SSB. L'educadora social Asun Llena, hi presentarà el document del CEESC "Àmbits de treball grupal i comunitari a desenvolupar pels educadors socials dels equips de Serveis Socials Bàsics".
[més info]

Cursos subvencionats per a membres del CEESC
A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya hem tingut accés a diferents cursos subvencionats per a les persones col·legiades i amigues del CEESC, destinats a treballadors/ores adscrits al Règim General, autònoms i persones en situació d’atur.
[preinscripcions obertes]

CURS ON LINE: Coeducació i acolliment en centres de protecció a la infància i l’adolescència
Aquesta formació on line pretén introduir els conceptes sexe i gènere a l’atenció residencial per tal de prendre consciència i desenvolupar accions crítiques i transformadores que possibilitin espais de llibertat i de manteniment d’estructures de poder i estereotips.
[últims dies d'inscripció]

CÀPSULA: Pedagogia d’Emergència: la pedagogia Waldorf en situacions de catàstrofe i trauma
Una proposta per mirar el trauma des de la mirada de l’ésser humà amb què la Pedagogia Waldorf acompanya els infants a l’escola, per treballar-hi la integració dels esdeveniments potencialment traumàtics, com uns primers auxilis anímics que enforteixin les pròpies forces d’autocuració.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

DESCOMPTES COMERCIALS

Ballet de Moscou

40% de descompte per a les diferents funcions de "Don Quixot" i "El llac dels cignes". Compra d'entrades fins al 15 de juny.

[més info]

Descomptes i acords comercials del CEESC

Troba-hi el teu!

[més info]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat