Butlletí del CEESC núm. 316 · 1 de juny de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

Reaccions al documental “Desemparats” del Sense Ficció
L'emissió dels 2 capítols del documental "Desemparats" al programa Sense Ficció de TV3 ha tingut una gran repercussió social i ha generat força polèmica entre professionals del sector. Ens fem ressò de totes les reaccions que hi ha hagut i hem decidit organitzar una Càpsula-Debat per parlar-ne.
[més info]

Encara ets a temps de participar a l'InformeES
Després de gairebé un mes de recollir dades, hem superat la xifra de les 1.000 respostes! Tot i que està molt bé, creiem que com més serem, més real serà la fotografia. Si encara no ho has fet, tens temps fins al dia 3 per omplir el qüestionari.
[més info]

Vine a conèixer el Projecte Sèniors
El proper divendres 15 de juny organitzem una trobada-aperitiu per explicar el Projecte Sèniors a totes aquelles persones col·legiades i excol·legiades majors de 65 anys. El grup es reuneix un cop al mes i és obert a noves incorporacions!
[més info]

Demana la quota de col·legiació reduïda
Ja saps qe si et trobes en situació d’atur o ets perceptor/a de pensions sense exercici professional, tens dret a acollir-te a la quota reduïda de 13€ trimestrals?
Tens temps per demanar-la o renovar-la fins al 15 de juny.
[més info]

Nova recerca sobre Acció Comunitària en Medi Obert
Consulta al blog aquesta nova recerca, de l'educador social Antonio Alcántara, en què fa un estudi de casos basat en sis projectes de Catalunya i un del País Basc i fa la comparativa de diferents elements que conformen cada projecte.
[més info]

Participa en el nou número de la Revista RES
El proper número de RES, Revista de Educación Social, estarà dedicat a l'educació social i l'acció socioeducativa amb persones de nova arribada.
Pots enviar-hi articles fins al 15 de juny.
[més info]

4 de juny - #Edusoinfancia
En motiu del Dia Internacional de les Nenes i els Nens Víctimes Innocents d'Agressió, el CGCEES ha creat el hashtag #Edusoinfancia per visibilitzar a les xarxes socials quines aportacions es duen a terme en matèria de protecció a la infància des de l'Educació Social.
[#Edusoinfancia]

Aconsegueix una entrada doble per al Docs Barcelona de juny
Regalem 3 entrades dobles a membres del CEESC per a l’estrena de juny al Docs Barcelona del mes: PETITET, la història d'un percussionista gitano, que es va entestar a portar la rumba al Liceu.
[més info]

Diagnòstic social en l'àmbit de la intervenció social individual i familiar
Si vols col·laborar en l'elaboració d'aquesta tesi per tal d'incorporar-hi la visió dels educadors i educadores socials, només cal que omplis un qüestionari.
[El modelo de diagnóstico social]

Coeducació i acolliment en centres de protecció a la infància i l’adolescència
Aquesta formació on line pretén introduir els conceptes sexe i gènere a l’atenció residencial per tal de prendre consciència i desenvolupar accions crítiques i transformadores que possibilitin espais de llibertat i de manteniment d’estructures de poder i estereotips.
[més info]

CÀPSULA-DEBAT
I després del Sense Ficció, què?
Després de l'emissió dels 2 capítols del documental "Desemparats" al programa Sense Ficció de TV3, organitzem aquesta Càpsula-Debat per recollir la visió del col·lectiu professional de l'actual sistema de protecció a la infància de Catalunya.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

Properament s'obriran les inscripcions a aquests dos cursos:

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Col·lectius professionals

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat