Butlletí del CEESC núm. 314 · 11 de maig de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

Relatoria i vídeos del #Perspectives18
El passat 19 d'abril vam celebrar aquesta Jornada en què va tenir lloc una taula rodona sobre contractació i emprenedoria i després l'espai en què els mateixos estudiants podien trobar-se amb professionals de diversos àmbits.

[més info]

Ajuda'ns a conèixer la realitat de la nostra professió
Necessitem que el màxim d'educadores i educadors socials participin en l’elaboració de l’#InformeES, responent un petit qüestionari. D'aquesta manera la lectura de la professió a Catalunya serà molt més aproximada a la realitat.
[vull participar-hi!]

Et busquem per assessorar en dinamització comunitària
Ets col·legiat o col·legiada? El CEESC està buscant persones que puguin assessorar en dinamització comunitària als responsables dels Casals Cívics i Casals de la Gent Gran de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària durant el 2018.

[m'interessa]

Curs d’estiu: Acompanyament emocional i dinàmica de grups
Del 3 al 5 de juliol tindrà lloc a Barcelona aquest curs que té com a objectius adquirir estratègies i actituds bàsiques del treball emocional en el context educatiu en la seva dimensió grupal i en què experimentarem tècniquesd’acompanyament emocional.
[més info]

Vols formar part dels tribunals qualificadors?
La Generalitat busca educadors i educadores socials -funcionaris de carrera o personal laboral fix- per formar part dels tribunals de selecció que qualifiquen les proves d’accés a llocs de treball de funcionaris o personal laboral de les corporacions locals.
[més info]

CURS A BCN: L’informe social forense o pericial des de l’educació social
El curs treballa el valor legal i metodològic de l'informe social forense emès pel perit/a social forense. Així mateix, aquesta formació permet establir les diferències entre l'informe social i el dictamen social pericial o forense emès per educadors i educadores socials.
[més info]

CÀPSULA A BARCELONA:
Capgirem el consum
Com diries que és el teu consum? Creus que hi ha diferents maneres de consumir? Què hi té a veure l’economia social amb el Consum Conscient? mésOpcions ofereix una xerrada-taller participativa per analitzar com consumim i explorar com fer-ho a través dels criteris del consum conscient i transformador.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC
 

ISSN 2014-2137

Política de privacitat