Butlletí del CEESC núm. 313 · 4 de maig de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

Informe de l’estat de l’Educació Social a Catalunya 2017
Per segona vegada, posem en marxa l'#InformeES, amb què volem actualitzar la lectura de la realitat de la professió a Catalunya i afiançar aquesta iniciativa per poder començar a dibuixar l’evolució de la professió a través d’uns indicadors comparables.

[participa-hi]

Condemnem la sentència de "La Manada"
El conjunt de col·legis membres del CGCEES condemnem la sentència que va emetre l'Audiència de Navarra en el cas de "La Manada". Ens unim a totes les veus de protesta i al clam popular, condemnant una sentencia que no recull com a violència unes relacions sexuals sense consentiment.
[més info]

Presentació d'experiències, projectes, recerques i pòsters
Us animem a presentar el vostre projecte, recerca, experiència o pòster al 3r Congrés de Serveis Socials Bàsics -que es durà a terme a l'octubre a Barcelona- per compartir-lo i difondre’l en el si del Congrés. El termini per presentar les vostres propostes està obert fins al 30 de juny.

[més info]

Guanyadors de les Beques per al curs a Amarante
L'Herman Hernández i en Jorge Moreno són els dos col·legiats que, en representació del CEESC, participaran del 9 al 16 de maig a la trobada de totes les entitats que hem participat en el projecte ”Minorities as opportunity and occasion for chrysalis-MOOC” a Amarante (Portugal).
[més info]

Al blog: La mediació en les organitzacions del tercer sector
El passat 10 d’abril la Francesca Ferrari, col·legiada i vicepresidenta del CEESC, i l'Elena Márquez, sociòloga i amiga del CEESC, van dur a terme la sessió metodològica "La mediació en les organitzacions del tercer sector", en què també van presentar el servei SOMO, de resolució de conflictes.
[veure el vídeo]

Vine al Networking Interprofessional
En el marc de BizBarcelona 2018, l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya organitza, el proper 30 de maig, un Networking Interprofessional. Una jornada que s’adreça exclusivament a professionals col·legiats i empreses amb l’objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci.
[més info]

Jornada: Més enllà del TDAH. La mirada sobre l’infant
El proper 11 de maig tindrà lloc aquesta jornada que vol suscitar reflexions sobre qüestions que giren a l'entorn dels infants i els seus familiars i en les quals hi participen professionals de diferents disciplines: educació, pediatria, psiquiatria i psicologia, implicats en el dia a dia dels nens i nenes.
[més info]

CURS A BCN: El treball comunitari amb col·lectius amb diversitat funcional i SM
Aquesta formació està centrada en la salut mental més enllà d’una mirada clínica, més enllà de les lògiques “psi”. Prenem el concepte de salut mental col·lectiva des d’un enfocament multidisciplinari i pràctic posant atenció als processos participatius i posant el cos al centre del treball com a conflicte.
[més info]

CÀPSULA A BARCELONA:
Capgirem el consum
Com diries que és el teu consum? Creus que hi ha diferents maneres de consumir? Què hi té a veure l’economia social amb el Consum Conscient? mésOpcions ofereix una xerrada-taller participativa per analitzar com consumim i explorar com fer-ho a través dels criteris del consum conscient i transformador.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat