Butlletí del CEESC núm. 312 · 27 d'abril de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

A l'octubre tenim una cita amb el #CSSB18
El 17 i 18 d'octubre d'aquest any durem a terme el 3r Congrés de Serveis Socials Bàsics que, sota el lema ‘Acompanyament professional, transformació col·lectiva’, vol posar de manifest la situació actual, el futur dels SSB i el paper dels i les professionals.

[més info]

Descarrega't el Full Informatiu d'Abril
Ja et pots descarregar el número 83 del Full Informatiu del mes d'abril, on coneixeràs la nova Junta de Govern del CEESC, hi trobaràs els destacats de la Memòria 2017, on parlem del Dia Europeu de la Mediació i presentem la Convocatòria de Cooperació 2018, entre altres informacions.
[FI 83]

Per la Llei de la Renda Garantida de Ciutadania
Aquesta setmana la Comissió Promotora de la Renda Garantida i un conjunt d’entitats hem denunciat els incompliments en la implementació de la Llei de la Renda Garantida de Ciutadania i hem reclamat actuacions concretes en defensa de la prestació.

[més info]

Al blog: #Llibres_ES, llibres que ens inspiren
Aquest 2018, per Sant Jordi, us hem demanat que ens recomaneu llibres que ens serveixin d'inspiració per a la nostra tasca professional, per conèixer nous autors i autores, per aprofundir en àmbits, descobrir nous mons, trobar aquell llibre per regalar...
[veure recomanacions]

Contra l’Assetjament Escolar
El proper dimecres 2 de maig és el Dia Mundial contra l'Assetjament Escolar. Amb tots els Col·legis que formem part del CGCEES posem a la vostra disposició l'etiqueta #Siseeducanoseacosa per visibilitzar a les xarxes socials les aportacions de l'Educació Social en aquesta problemàtica.
[#Siseeducanoseacosa]

Entrades gratuïtes per al BizBarcelona
Un any més us oferim l’oportunitat d’assistir de forma gratuïta a la Fira BizBarcelona 2018 que tindrà lloc a Barcelona, els dies 30 i 31 de maig. Si sou membres del CEESC, podeu assistir a totes les conferències, assessoraments, actes i espais, demanant-ne l’accés gratuït abans del 21 de maig.
[més info]

Cinema documental gratis amb el CEESC
A través de la col·laboració amb el DocsBarcelona International Documentary Film Festival, regalem 3 entrades dobles per a l’estrena oficial del DocsBarcelona del Mes a membres del CEESC a través de twitter. Comencem amb el documental del mes de maig: Un home millor (A Better Man).
[més info]

Calidoscopi de la Reforma Psiquiàtrica a Catalunya
Els propers 1 i 2 de juny, el FCCSM organitza aquesta Jornada amb la convicció que ha passat prou temps per poder apropar-nos a una realitat rica, i a vegades traumàtica per a alguns, que va transformar la concepció de la malaltia mental, així com els seus tractaments.
[més info]

Col·labora amb dos estudiants que preparen el TFG!
Hem rebut dues peticions d'estudiants demanant col·laboració als educadores i les educadores socials amb el seu TFG. Es tracta, en cada cas, d'omplir un qüestionari:
- Síndrome del burnout en Educación Social - Universidad de Salamanca.
- Qui cuida dels que cuiden? - Pere Tarrés
[col·labora-hi!]

CURS A TORTOSA: La gamificació a l’acció socioeducativa
Utilitzarem recursos i eines de la gamificació en el disseny del nostre mètode de treball; dissenyarem noves estratègies de treball dins l’atenció individualitzada que facilitin els plans de millora, de treball i/o de vida dels nostres col·laboradors i aprendrem a treballar diferents processos per dissenyar un mètode personal de cada participant.
[més info]

CÀPSULA A LLEIDA: Com prevenir la violència de gènere?
Oferirem un marc per a l'anàlisi, un espai de reflexió, de comunicació i de discussió en grup sobre la violència de gènere, en concret, sobre el maltractament psicològic en l'àmbit de la parella. I proporcionarem eines per identificar els indicadors de maltractament psicològic i estratègies i recursos per a la seva intervenció.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

DESCOMPTES COMERCIALS

Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya

Del 26 d’abril al 6 de maig, les persones membres del CEESC gaudireu d’un 20% de descompte a les entrades i abonaments.

[més info]

El Timbal. Centre de formació i creació escènica

Les persones membres del CEESC teniu un 10% de descompte en els cursos que ofereix El Timbal.

[més info]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat