Butlletí del CEESC núm. 310 · 13 d'abril de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

6a Convocatòria d’Ajuts a Iniciatives Socials i de Cooperació del CEESC
La quantia total destinada per a aquest any és la més alta de totes les edicions amb 4.600,38€. El termini per presentar-hi projectes finalitzarà el 15 de juliol.

[consulta les bases]

Assemblea de la delegació del CEESC a Lleida
La Junta delegada del CEESC a Lleida convoca aquesta assemblea, el proper dilluns 16 d'abril a les 17 hores, a la seu del CEESC a Lleida. L'Assemblea és oberta a tots els educadors i educadores socials de Lleida.
[més info]

Camins i perspectives professionals de l’ES
El 19 d'abril tindrà lloc la Jornada #PerspectivES18, en què els estudiants es trobaran amb professionals de diversos àmbits i podran conèixer estudis de postgrau i eines pràctiques per accedir al món laboral.

[més info]

VII Congrés Iberoamericà d’Animació Sociocultural
Del 24 al 26 d’octubre se celebrarà a Cuenca aquest congrés que, sota el lema "L'animació sociocultural com a acció transformadora", vol donar veu a totes aquelles persones que mitjançant l'animació sociocultural provoquen aquesta transformació en la nostra societat.
[més info]

Les dinàmiques dels grups d’infants i adults
L'Associació de Professionals d'Espais Familiars a Catalunya organitza la formació "Les dinàmiques dels grups d’infants i adults. Estratègies i metodologies a debat. Tot un aprenentatge per als professionals", a càrrec de Núria Vendrell.
[més info]

CURS A TARRAGONA: Direcció i lideratge d’equips de SS
La gestió de les persones i equips de treball es configura com un element fonamental per al creixement de les organitzacions. L’adquisició de competències directives i la identificació i desenvolupament dels estils de lideratge esdevenen elements estratègics per a l’èxit de les intervencions.
[més info]

CÀPSULA A BARCELONA: Capgirem el consum
Com diries que és el teu consum? Creus que hi ha diferents maneres de consumir? Què hi té a veure l’economia social amb el consum Conscient? mésOpcions ofereix una xerrada-taller participativa per analitzar com consumim i explorar com fer-ho a través dels criteris del consum conscient i transformador.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat