Butlletí del CEESC núm. 309 · 6 d'abril de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

XI Jornades d’Infància i Educació Social
El proper 4 de maig tindrà lloc l'onzena edició d'aquestes Jornades que pretenen aportar elements de reflexió i millora, des de la perspectiva de les bones pràctiques, als professionals de l’àmbit de la protecció a la infància.

[més info]

Fomentem el diàleg i la mediació per fer front a la situació que viu Catalunya
El CEESC va enviar una carta al President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, per tal de transmetre-li el nostre reconeixement a la crida per treballar amb partits, sindicats, entitats i organitzacions rellevants per articular una resposta conjunta i unitària davant la greu situació de vulneració de drets al nostre país.
[més info]

Un mapa interactiu en l'educació social?
La Glòria Ferrer, membre del Col·lectiu Professional en Medi Obert del CEESC escriu sobre el mapa de projectes socioeducatius en medi obert a Catalunya, una eina que planteja un estil de relació entre professionals que reflecteix alguns dels eixos bàsics de la relació educativa en els projectes d'educació social de carrer o en medi obert.
[llegeix l'article]

Construïm l'Educació360 a Girona
El CEESC forma part del grup motor d'Educació 360. Educació a temps complet, una iniciativa oberta per construir més i millors oportunitats educatives per a tothom. Ara es presenta a Salt amb el propòsit de donar a conèixer la iniciativa i convidar tots aquells actors de les comarques gironines.
[més info]

La mediació en les organitzacions del tercer sector
La propera sessió metodològica del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya la coordinaran les mediadores Francesca Ferrari, col·legiada i vicepresidenta del CEESC, i Elena Márquez. Presentaran el Servei d’Orientació en la resolució de conflictes i de Mediació en les Organitzacions del CEESC.
[més info]

8 d'abril. Dia internacional del poble gitano
El 8 d'abril celebrem el Dia Internacional del Poble Gitano amb l'etiqueta #Edusocaló. Us animem a fer-la servir per visibilitzar a les xarxes les aportacions de l'Educació Social en la realitat i la cultura del poble gitano.
[més info]

S'inicia el 3r trimestre d'Educa amb l'Art
Amb aquest curs, Apropa Cultura vol afavorir la presència de les arts en la vida quotidiana de les persones i dels col·lectius als quals atenen les entitats socials. El CEESC ofereix 4 entrades per a cada sessió.
[més info]

CURS A TORTOSA: La gamificació a l’acció socioeducativa
La gamificació és l’ús de metodologies del joc en entorns i aplicacions no lúdiques amb la finalitat de potenciar la motivació, la concentració, l’esforç, la fidelització i altres valors positius comuns a tots els jocs.
[més info]

CÀPSULA A VIC: Masculinitat i com transmetem el model patriarcal
Ja fa anys que es qüestiona el model patriarcal com una cosa caduca que és necessari trencar, reinventar... entre totes i tots. Però el patriarcat no és només un conjunt d'idees o maneres de veure la vida.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat