Butlletí del CEESC núm. 308 · 23 de març de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

Nova Junta de Govern del CEESC
El dia 16 de març va prendre possessió la nova Junta de Govern, formada per 17 persones col·legiades, de les quals 7 són noves incorporacions. Hi augmenta la presència femenina (el 53% són dones) i hi ha membres de les 4 delegacions territorials.

[qui és qui]

Resum de l'Assemblea Ordinària del CEESC
El 16 de març es va celebrar l’Assemblea Ordinària en què van participar 49 persones col·legiades, 24 de manera presencial i 26 delegant el seu vot. Durant l’assemblea es van aprovar, entre d'altres, la Memòria d’activitat i el Balanç i Compte de resultats de l’exercici de 2017.
[més info]

Encara ets a temps de participar als Premis RetinES
Si has realitzat una obra o tens una idea de projecte audiovisual, participa als premis que reconeixen la millor obra o projecte audiovisual en benefici de l'acció i/o activitat socioeducativa, i el millor projecte audiovisual en construcció i en benefici de l'acció i/o activitat socioeducativa. Fins al 8 d'abril.
[participa-hi!]

Reconeixement de formació d'interès en serveis socials
Set dels vuit cursos de formació que hem programat per al proper quadrimestre han estat reconeguts com a formacions d'interès en serveis socials pel Comitè d'Expertes i Experts en Formació en l'Àmbit de l'Acció Social.
[més info]

Publiquem el mapa de l’educació al Medi Obert
El Col·lectiu Professional en Medi Obert presenta aquest mapa que vol recollir les diferents experiències existents en aquest àmbit per tal d’aglutinar-les i donar valor a la feina que s’està portant a terme. Ara s’hi recullen un total de 27 projectes.
[afegeix el teu projecte]

4a edició del Premi “Biblioteca pública i compromís social”
El CEESC participem d’aquest premi, com a part del jurat, integrat per professionals de les Biblioteques i del Tercer Sector, ja que creiem fermament en la introducció de l’Educació Social a les biblioteques públiques.
[més info]

El CGCEES i CCOO han signat un acord de col·laboració
Ahir es va signar a Sevilla un acord de col·laboració entre el CGCEES i CCOO que inclou deu compromisos per regular l'Educació Social i aconseguir intervencions socioeducatives professionals i de qualitat.
[més info]

CURS: Eines psicoeducatives i jurídiques per a mediadors/ores entorn al pla de parentalitat
El pla de parentalitat s’emmarca en els processos de ruptura familiar, fet que suposa reestructurar les competències i capacitats parentals i els nous vincles tant a nivell jurídic com educatiu/afectiu.
[més info]

CÀPSULA: TARRAGONA
Robòtica educativa: una experiència a l’aula
Dynamind, empresa que es dedica a la creació de material didàctic, a la recerca i la innovació i realització de projectes en l'àmbit de la robòtica educativa, ens explicaran la seva experiència i trajectòria.
[més info]
En anteriors butlletins

El CEESC romandrà tancat de dijous, 29 de març, a dilluns, 2 d'abril.

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat