Butlletí del CEESC núm. 307 · 16 de març de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

Camins i perspectives. Professionals de l’Educació Social
El 19 d'abril tindrà lloc la Jornada #PerspectivES18, en què els estudiants es trobaran amb professionals de diversos àmbits innovadors o en creixement, i podran conèixer els estudis de postgrau on continuar formant-se, així com eines molt pràctiques per accedir al món laboral.

[més info]

Vine a l'Assemblea Ordinària
Avui, divendres 16 de març celebrarem l'Assemblea Ordinària del CEESC a la seu social del col·legi a Barcelona, a les 16.00 hores en primera convocatòria i a les 16.30 hores en segona convocatòria.
[participa-hi!]

Catàleg de Formació i Càpsules
Arriba la primavera i amb ella el nostre nou catàleg. Ja has pensat en com seguir formant-te? Al CEESC t'oferim 9 cursos i 3 Càpsules d'àmbits molt diversos i arreu del territori. Posa el teu cervell a treballar!
[consulta el catàleg]

21 de març. Dia Internacional per a l'Eliminació de la Discriminació Racial
Per al proper 21 de març, el CGCEES proposa les etiquetes #Eduquemoscontraelracismo #Eduquemcontraelracisme per visibilitzar les aportacions que, des de l'ES, poden contribuir a eliminar la discrimación racial.
[més info]

17 de març. Manifestació en suport al model educatiu del nostre país
El proper dissabte, 17 de març, a les 17h, Somescola fa una crida a una manifestació cívica, reivindicativa i participativa. S'iniciarà al Passeig de Gràcia amb la ronda Sant Pere. #SomEscola #lEscolaNoTéPor.
[més info]

El CEESC acull l'exposició "Gent de barri" de Sasha Asensio
El CEESC acull aquesta exposició de veïns i veïnes del Raval que ens mostren una mirada nua i crua de la realitat del barri. Uns models trobats a la vida quotidiana amb què l’autor cerca la bellesa i reivindica el dret a lluir i créixer davant de la mirada pròpia i de l’altre.
[més info]

Estratègia d'inclusió i reducció de les desigualtats socials
En el marc de l'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, s’ha elaborat la nova Estratègia 2017-2027 que articula les actuacions d'inclusió social de l'Ajuntament de Barcelona i dels actors de la ciutat amb un horitzó temporal de deu anys.
[més info]

CURS: Intervenció socioeducativa assistida amb cavalls
Les intervencions amb cavalls ens ofereixen diferents models de treball amb col·lectius en risc a la vegada que són una potent eina d’autoconeixement. Oferim un suport directe als professionals amb eines i claus per entendre els processos emocionals dels infants, adolescents i adults.
[més info]

CÀPSULA:
Capgirem el consum
Com diries que és el teu consum? Creus que hi ha diferents maneres de consumir? Què hi té a veure l’economia social amb el consum conscient? mésOpcions ofereix una xerrada-taller participativa per analitzar com consumim i explorar com fer-ho a través dels criteris del consum conscient i transformador.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat