Butlletí del CEESC núm. 306 · 2 de març de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

Vine a l'Assemblea Ordinària del CEESC
El proper divendres, 16 de març celebrarem l'Assemblea Ordinària del CEESC a la seu social del col·legi a Barcelona, a les 16.00 hores en primera convocatòria i a les 16.30 hores en segona convocatòria.

[participa-hi!]

Hem aconseguit que l'Educació Social pugui atendre el telèfon per a víctimes de bullying
El Secretari d’Estat d’Educació, Formació Professional, i Universitats ha acceptat la nostra petició per incloure els educadors i les educadores socials dins del conjunt de professionals que atenen el número de telèfon per a víctimes d’assetjament escolar.
[més info]

Acte reivindicatiu amb motiu del Dia Internacional de les Dones #donaXdona
Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, el proper 7 de març a les 18.30h, tindrà lloc al Col·legi de l'Advocacia de Barcelona un acte per reivindicar el paper de la dona al llarg de la història, així com el paper de la dona en el món de les professions.
[més info]

Ens adherim a la campanya de Pobresa Zero – Justícia Global
El CEESC hem presentat una queixa al Síndic de Greuges de Catalunya per promoure que faci seguiment del compliment de drets fonamentals a l’alimentació, la salut, l’educació, l’habitatge, el treball, uns ingressos mínims, la mobilitat i la participació.
[més info]

En suport al model educatiu del nostre país
El CEESC, com a membre de la TIAC, entitat promotora de Som Escola difonem aquest manifest en defensa del model educatiu català, mostrant compromís amb la immersió lingüística com a eina de cohesió social i igualtat d’oportunitats.
[llegeix el manifest]

Al blog: Educació social i escola, presentació a la UB
El 22 de febrer, tres representants del Col·lectiu professional “Educació Social i Escola” van oferir una xerrada dins del marc de l’assignatura Acció Socioeducativa en el Món Escolar a alumnes de la UB.
[més info]

Demana la quota de col·legiació reduïda
Si et trobes en situació d’atur o ets perceptor/a de pensions sense exercici professional, tens dret a acollir-te a la quota reduïda de 13€ trimestrals. Tens temps per demanar-la o renovar-la fins al 20 de març.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Agenda del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat