Butlletí del CEESC núm. 302 · 2 de febrer de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

Rescatar les Rambles. Els col·legis professionals hi serem presents
Ahir es va dur a terme la Càpsula sobre la remodelació de la Rambla de Barcelona. A partir de la presentació que ens va fer la Itziar González de la iniciativa i del procés metodològic que s’està seguint, es va generar un intens debat des de la visió i les propostes d’educadores i educadors socials.

[més info]

El CEESC forma part de l’aliança 'Educació 360'
Educació 360 planteja un canvi de paradigma que no parla d’escola, sinó d’equipament educatiu que alimenta l’entorn i viceversa; que entén l’educació com un itinerari i planteja el disseny dels projectes de forma compartida i amb compromís per totes les parts.
[més info]

Emprendre des d’una visió social, crítica, transformadora
Avui torna a col·laborar al nostre blog l’associació Social Business City Barcelona, un programa que té l’objectiu de transformar les necessitats socials de la ciutat mitjançant la promoció i el suport a l’emprenedoria social i les empreses socials.
[llegeix l'article]

CURS: L’amor i la sexualitat a l’educació
L’objectiu del curs és capacitar els professionals de l'àmbit social en l’abordatge de l'educació afectivosexual dels infants i joves partint de la necessitat de mostrar una visió de l'amor i la sexualitat en positiu, que ofereixi una idea plaent de l'amor i la sexualitat.
[més info]

CÀPSULA a Tarrragona: L’educació social i els infants i adolescents no acompanyats
El col·lectiu d’educadors i educadores socials es troba enmig d’un xoc de coordenades entre expectatives migratòries i el principi de realitat de recursos limitats a diferents nivells, i sovint ens preguntem si aquest repte i encàrrec professional és prou realista.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat