Butlletí del CEESC núm. 300 · 19 de gener de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

2017, un any 10!
Des del CEESC mirem un moment enrere, per veure el que hem aconseguit. Perquè el 2017 ha sigut un any 10 i volem comptar amb tu perquè el 2018 també ho sigui!

[butlletí especial]

Presentada una candidatura per renovar la Junta de Govern del CEESC
El 15 de gener va finalitzar el termini de presentació de candidatures, en què s'ha presentat una única candidatura encapçalada per Maria Rosa Monreal. Si no hi ha cap reclamació, aquesta candidatura es proclamarà el proper 19 de febrer i haurà de prendre possessió abans del 20 de març.
[més info]

Suport al Document marc sobre infància promogut per Espai Freud
El CEESC dona suport a aquest Document marc sobre infància, que és fruit de jornades i trobades de treball d’un conjunt de professionals vinculats al món de la infància i amb el qual es vol fer pública la preocupació que compartim respecte a com s’estan atenent els nens i nenes del s. XXI.
[més info]

Presentació de les novetats del Catàleg de Serveis 2018
El proper 23 de gener tindrà lloc la Jornada anual Cercle de Comparació Intermunicipal de Serveis Socials en què es presentaran els Dictàmens de revisió des de la perspectiva dels educadors i de les educadores socials i dels treballadors i treballadores socials.
[més info]

Demana cita amb el Servei d'Orientació Personalitzat
Els proper 24 de gener, i 7 i 21 de febrer demana cita amb el SOP si necessites reorientar la teva carrera professional, canviar d'àmbit de treball o tens dubtes sobre com elaborar el teu currículum. Servei gratuït per a col·legiats i col·legiades.
[calendari d'entrevistes]

Dia Europeu de la Mediació 2018
El dia 21 de gener se celebra el Dia Europeu de la Mediació. Durant el gener s'estan duent a terme tot un seguit d'activitats dins de les quals, el CEESC hem organitzat la Càpsula "El Cafè del mig. Apostem per discutir? Gestionem la convivència", el 22 de gener a Barcelona.
[més info]

Migracions, exili i refugi: drets humans i salut mental
El FCSM proposa aquesta Jornada, amb el convenciment que seguim davant d'una situació dramàtica a Europa, i amb la voluntat de mantenir una actitud de denúncia i mobilització i mantenir el procés de discussió i elaboració de diferents nivells de resposta.
[més info]

L’adolescència: una mirada positiva. Un curs en clau d’humor
Aquest febrer a Lleida, us volem oferir un espai de reflexió sobre l’adolescència amb una mirada crítica, afavorir la construcció de coneixement comú i la millora de les competències transversals clau en el treball amb adolescents.
[més info]

CÀPSULA: La psicofarmaciola: Mindfulness per a educadores i educadors socials
El 24 de gener ens introduirem al Mindfulness com a conjunt de tècniques que aportin als educadors i educadores socials eines que els permetin tenir cura de si mateixos i, per tant, oferir el millor servei possible als educands, als col·lectius i a les persones.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat