Butlletí del CEESC núm. 299 · 12 de gener de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

Treballem conjuntament per construir el futur de l’educació social
La Maria Rosa Monreal i la Míriem Solsona, presidenta i vicepresidenta del CEESC, respectivament, signen aquest article en què parlen del futur del Col·legi i de la professió.

[llegeix l'article]

Consulta els Quaderns d'Educació Social on line
Durant el 2017 s’ha treballat per posar a disposició on line i en obert la col·lecció dels Quaderns, a través del repositori RACO. El procés se seguirà duent a terme fins que es pugui consultar tota la col·lecció. El darrer número no es publicarà en obert fins que no se n’hagi publicat un de nou.
[més info]

Miradocs i nova convocatòria de RetinES
El proper 19 de gener, a les 19.30h, les peces audiovisuals premiades al RetinES es presentaran en el marc de la mostra Miradocs, a la casa Elizalde de Barcelona. D'altra banda, s'ha obert la nova convocatòria dels premis RetinES. Hi ha temps per presentar-s’hi fins al 8 d’abril.
[més info]

La remodelació de la Rambla
El proper 31 de gener i en exclusiva per a educadores i educadors socials, l’equip de Km_Zero ens presentarà, en format de Càpsula especial, un interessant i alhora fascinant projecte de remodelació de La Rambla i comprovarem com el nostre paper també pot ser determinant per al seu futur.
[més info]

Construïm l’Educació360
T’imagines el temps del migdia, les extraescolars i els casals d’estiu integrats en el Projecte Educatiu del Centre? T’imagines un itinerari educatiu pensat i personalitzat per cada noi i noia? T’imagines les escoles, les entitats i l'ajuntament coordinant tota l'oferta educativa del municipi?
[més info]

CURS ON LINE: Atenció a infants de 0 a 3 anys
El 15 de gener comença aquest curs on line en què ens centrarem en l’etapa dels 0 als 3 anys en què els professionals han d’afavorir experiències de socialització pedagògiques i creatives que permetin el desenvolupament físic, cognitiu, afectiu i social de l’infant.
[més info]

CÀPSULA: El Cafè del mig. Apostem per discutir? Gestionem la convivència
El 22 de gener proposem un debat entorn a aprendre a no evitar el conflicte, sinó a gestionar-lo. Quines eines podem oferir des de la mediació perquè la discussió doni fruits i sigui enriquidora per a tots?
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat