Butlletí del CEESC núm. 297 · 15 de desembre de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Catàleg de Formació i Càpsules
Hivern 2018
Ja tenim nou catàleg de Formació i Càpsules per al proper quatrimestre. Hi trobaràs 8 cursos de diversa tipologia, així com 4 Càpsules d'Educació Social, que esperem que siguin del teu interès.

[consulta el catàleg]

El CEESC i l’acció comunitària
El passat 1 de desembre vam iniciar un projecte, gestionat pel CEESC, que consisteix en una formació pràctica i teòrica i en uns assessoraments individualitzats a cada equip de treball de Casals Cívics i Casals de la Gent Gran amb l'objectiu d'acompanyar la implementació del treball comunitari.
[més info]

Assemblea Ordinària del CEESC
Aquesta tarda celebrem l'Assemblea Ordinària del CEESC a la seu social del CEESC a Barcelona, a les 16.00 hores en primera convocatòria i a les 16.30 hores en segona convocatòria. Se sotmetran a aprovació el Pla de treball i les quotes per a l’any 2018.
No hi faltis!
[més info]

Reconeixement de formació d'interès en serveis socials
Cinc dels vuit cursos de formació programats per al proper quadrimestre han estat reconeguts com a formacions d'interès en serveis socials pel Comitè d'Expertes i Experts en Formació en l'Àmbit de l'Acció Social.
[més info]

Demana la quota de col·legiació reduïda
Si et trobes en situació d’atur o ets perceptor de pensions sense exercici professional, tens dret a acollir-te a la quota reduïda de 13€ trimestrals. Tens temps per demanar-la o renovar-la fins al 20 de desembre.
[més info]

Oferta de feina per a la Seu del CEESC al Camp de Tarragona
Busquem una persona dedicada al manteniment de l’àrea administrativa de l’entitat a la seu del Camp de Tarragona, per a 6 hores setmanals. Termini de presentació: 22 de desembre de 2017.
[més info]

El nou conveni d'Acció Social ja és oficial
El passat 7 de desembre va sortir publicat en el DOGC (núm. 7512) el Conveni col·lectiu de treball de Catalunya d’acció social amb infants, joves, famílies i d’altres en situació de risc per als anys 2013-2018.
[més info]

Llistes de pèrits judicials d'ofici per al 2018
El Departament de Justícia ja ha obert el termini per a la inscripció de professionals a la llista d’ofici de pèrits judicials per al 2018. Si vols formar-ne part cal que omplis el formulari d’inscripció abans del 5 de gener de 2018.
[més info]

Sortegem 5 entrades dobles per anar a veure Cabaret
El proper dilluns 18 de desembre sortejarem 5 entrades dobles per a anar a veure l'espectacle 'CABARET' el dimecres, 20 de desembre. Les persones interessades han de ser membres del Col·legi.
[més info]

PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Agenda del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat