Butlletí del CEESC núm. 295 · 24 de novembre de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Ja tenim projectes guanyadors de Cooperació 2017
Fundació PROIDE, amb un projecte per a dones d’entorns rurals de Guatemala; l'Associació Unicorn, amb una intervenció socioeducativa amb rucs al mòdul de mares del Centre Penitenciari de Wad-Ras, i DownLleida, amb una proposta per a la gestió econòmica i autònoma per a persones amb discapacitat intel·lectual.

[més info]

EN DIRECTE: Debat 20è aniversari del CEESC a Girona Lleure i Educació Social
Connecta't al web, el 25 de novembre, a les 10h. Hi convidarem persones relacionades amb el lleure i l'educació social i cercarem les seves sinergies per aportar elements per millorar el treball. També farem l'entrega de premis de "Coneix els teus drets".
[més info]

Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones
Ens adherim al Manifest per commemorar aquest Dia, centrat en la visibilització, sensibilització i lluita contra les violències sexuals. El contingut d’aquest Manifest està consensuat per la Generalitat de Catalunya, les diputacions i les entitats municipalistes.
[més info]

Reflexionant sobre els 10 anys de la llei de SSB
El 15 de novembre es van començar a assentar els fonaments del III CSSB que durà per lema ‘Acompanyament professional, transformació col·lectiva’, i que tindrà lloc els dies 17 i 18 d’octubre de 2018 a la Farga Congress.
[més info]

Activitat dels col·lectius professionals
En la recta final d'aquest any, hi ha activitat dels col·lectius professionals. Es trobaran el col·lectiu de Persones sense llar, el de Medi Obert i el de Protecció a la infància i l'adolescència. Si vols participar-hi, escriu-nos a participacio@ceesc.cat!
[més info]

Festival Internacional de Cinema i Discapacitat
Del 28 de novembre i al 3 de desembre, arriba Inclús, el festival que promou les obres audiovisuals on la temática giri entorn a la discapacitat intel·lectual o la diversitat funcional. En aquesta edició, la col·legiada Laura Marino, hi participarà com a jurat.
[més info]

Vols col·laborar a la revista del CEESIB?
L'ònzè número de la revista "Trobada d’Educació Social" està en preparació i el tema del monogràfic serà "La intervenció socioeducativa en persones amb trastorn del desenvolupament intel·lecual i físic". Si vols col·laborar-hi, escriu a ceesib@ceesib.org.
[més info]

L'exposició DIVERSITATS al CEESC
Fins al 7 de gener de 2018, el CEESC acull l'Exposició "DIVERSITATS. Veïns i veïnes... el valor d'un barri". Activisme social i fotografia es donen la mà per reivindicar el valor d’un barri. Fotos acompanyades d’històries relaten la riquesa de diversitat dels veïns i les veïnes del barri de Navas, Barcelona.
[més info]

“No oblidem (1939). Sobre el refugi i la nostra història”
En motiu del Dia Internacional del Migrant que se celebra el 18 de desembre, i amb el suport del CEESC, la Fundació Integramenet acull aquesta exposició que reprodueix les fotografies del muntatge visual que van fer la Comissió de Festes “Ni Sant Pere ni Màrtir” durant la Festa Major de Gràcia 2016.
[més info]

CURS: Mediació: taller de casos pràctics
En aquest segon taller de casos pràctics volem reflexionar sobre un cas real de mediació familiar en el conflicte de la ruptura de parella. Es planteja treballar en profunditat tot el procés de mediació des de l’inici i les eines i tècniques a utilitzar, en cada fase de la mediació.
[inscriu-t'hi]

CÀPSULA: Mecànica de l’error. Com i a qui deleguem?
En aquesta Càpsula organitzada pels Sèniors, analitzarem i debatrem sobre la delegació i la seva problemàtica a l’hora d’aplicar-la: a qui i com deleguem? El fet de poder i saber delegar en tots els seus nivells: en referència a les persones que acompanyem, als professionals amb qui ens relacionem.
[inscriu-t'hi]

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat