Butlletí del CEESC núm. 292 · 3 de novembre de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Gran Gala de l'Educació Social. 20 anys solcant el present i posant rumb al futur professional
Ja pots consultar el programa d'actuacions, gairebé definitiu de la Gran Gala. Comptarem, entre d'altres, amb la presència de Bambú & CIA, BasketBeat, Lo Petit Comité, Danscapacitats, El Botó Màgic o Planetaimpro. Vine en família, amb amics, amb companys de feina. No t'ho pots perdre!

[consulta el programa]

Peixera ètica 2017. Quin és l’estat de l’ètica a la professió? Com es resolen els conflictes de valor?
El proper 6 de novembre tindrà lloc a Barcelona aquest acte en què pensarem formes col·lectives d'abordar els conflictes ètics acceptant que són un fet inherent a la professió i que sempre seran presents.
[més info]

Debat 20è aniversari del CEESC a Girona. Lleure i Educació Social
El proper 25 de novembre tindrà lloc aquest debat en què convidarem persones relacionades amb el lleure i l'educació social i cercarem les seves sinergies per aportar elements per millorar el treball. També hi presentarem el llibre del III concurs de contes per educar en valors "Coneix els teus drets".
[més info]

VII Jornades de Mediació a Tarragona. Mediació és salut
Aquestes Jornades ofereixen un espai de trobada per a professionals i estudiants de mediació, membres d’institucions, entitats i la ciutadania, interessats en conèixer i difondre la cultura de pau i la mediació a Tarragona com a ciutat educadora.
[més info]

Acte de lliurament de la 5a edició del Premi Quim Grau
El proper 9 de novembre a les 18.30h tindrà lloc l'acte de lliurament del Premi Quim Grau en què es llegirà el veredicte del jurat d'aquest 5a edició i es farà una presentació d'experièncie de bones pràctiques amb infants i joves.
[més info]

Acompanyament professional, transformació col·lectiva
En aquest acte precrongressual, del 15 de novembre, presentarem les conclusions del II CSSB i es farà la presentació del III CSSB. També tindrà lloc la taula rodona "10 anys de la Llei de Serveis Socials. La construcció col·lectiva dels Serveis Socials: professionals en xarxa, compromís i corresponsabilitat".
[més info]

Paraules que poden lesionar drets
L'Araceli Lázaro, col·legiada del CEESC, tracta en aquest article de l'ús que encara fem de la paraula 'menor' per referir-nos als infants i adolescents que encara no han fet els 18 anys, tot i les recomanacions que, ja el 2014, feien diferents estaments, entre ells, l'Observatori dels drets de la Infància.
[més info]

Presentació del llibre "I tu, què tens?"
Dijous, 9 de novembre presentem al CEESC el llibre de Catalina Ferrer i Flavia Gargiulo que parla de la família, la diferència i la diversitat. Es tracta d'una obra excel·lent per apropar als primers lectors, des del respecte i la naturalitat, a la realitat de la diversitat familiar.
[més info]

PartiCamps a Barcelona
Trobades obertes a tothom amb la finalitat de poder reflexionar, però també per proposar, exposar, escoltar, compartir i parlar sobre la participació de les persones joves. Es basa en un aprenentatge entre iguals i es desenvolupa a través del diàleg múltiple i l’intercanvi. La propera trobada és l'11 de novembre a Barcelona.
[més info]

CURS: Eines i estratègies per a la mediació i la convivència en l’àmbit de les biblioteques
Els nous usos de les biblioteques donen peu a situacions de conflicte. En aquest curs s’analitzaran alguns conceptes i es treballarà sobre les situacions concretes de conflicte per trobar noves maneres d’entendre-les i assumir noves eines per a la seva gestió.
[últims dies d'inscripció]

CÀPSULA: Mecànica de l’error. Com i a qui deleguem?
En aquesta Càpsula organitzada pels Sèniors, analitzarem i debatrem sobre la delegació i la seva problemàtica a l’hora d’aplicar-la: a qui i com deleguem? El fet de poder i saber delegar en tots els seus nivells: en referència a les persones que acompanyem, als professionals amb qui ens relacionem.
[més info]

PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat