Butlletí del CEESC núm. 291 · 27 d'octubre de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Peixera ètica 2017. Quin és l’estat de l’ètica a la professió? Com es resolen els conflictes de valor?
El proper 6 de novembre tindrà lloc a Barcelona aquest acte en què pensarem formes col·lectives d'abordar els conflictes ètics acceptant que són un fet inherent a la professió i que sempre seran presents.

[més info]

En directe: Debat 20è aniversari a Lleida: Art, Creativitat, Transformació i LO SOCIAL
Connecta't a la web del CEESC avui, 27 d'octubre, a les 10h, per veure en directe aquest debat en què parlarem de com s’han multiplicat els projectes que enllacen, utilitzen o apliquen l’art com a element o eina educativa i transformadora de realitats individuals, grupals o comunitàries.
[més info]

No et perdis la Gran Gala de l'Educació Social
Ja tenim gairebé enllestit el programa d'actuacions per a la Gran Gala. Comptarem, entre d'altres, amb la presència de Bambú & CIA, BasketBeat, Lo Petit Comité, Danscapacitats, El Botó Màgic o Planetaimpro. De veritat encara t’estàs rumiant si vindràs? Encara que només puguis ser-hi una estona segur que t'agradarà haver-ho fet!
[més info]

Has pensat mai en formar part de la Junta del Col·legi?
Tens clares les claus del procés? Has pensat mai en formar part de la Junta del Col·legi? Quines són les seves funcions? Hem resumit en 12 punts les claus del procés. Volem resoldre dubtes i animar-te a participar-hi.
[més info]

Acte de lliurament de la 5a edició del Premi Quim Grau
El proper 9 de novembre tindrà lloc l'acte de lliurament del Premi Quim Grau en què es llegirà el veredicte del jurat d'aquest 5a edició i es farà una presentació d'experièncie de bones pràctiques amb infants i joves.
[més info]

Descarrega't el Full Informatiu - Octubre 2017
Ja et pots descarregar el número 81 del Full Informatiu en què parlem de la Gran Gala de l'Educació Social, de l'inici del procés electoral per escollir la propera Junta de Govern, donem veu als col·lectius professionals i hi ha una entrevista als guanyadors del Retines 2017... I molt més!
[més info]

Acompanyament professional, transformació col·lectiva
En aquest acte precrongressual, del 15 de novembre, presentarem les conclusions del II CSSB i es farà la presentació del III CSSB. També tindrà lloc la taula rodona "10 anys de la Llei de Serveis Socials. La construcció col·lectiva dels Serveis Socials: professionals en xarxa, compromís i corresponsabilitat".
[més info]

X Posem en joc l’educador/a. Passat, present i futur: l’atenció a la infància i l’adolescència
El 3 de novembre es realitzen a Lleida la desena edició d'aquestes jornades adreçades als educadors i educadores dels CRAE i d’altres professionals dels diferents àmbits dels Serveis Socials que intervenen en l’atenció directa a la infància i l’adolescència.
[més info]

VII Jornades de Mediació a Tarragona. Mediació és salut
Aquestes Jornades ofereixen un espai de trobada per a professionals i estudiants de mediació, membres d’institucions, entitats i la ciutadania, interessats en conèixer i difondre la cultura de pau i la mediació a Tarragona com a ciutat educadora.
[més info]

CURS: Estratègies educatives per a la intervenció comunitària amb joves
Volem analitzar i donar eines de detecció i intervenció de les noves situacions de conflicte i/o violència en els equipaments juvenils, els espais educatius, els espais de lleure i en l’espai públic dels adolescents i joves, com a espais interdependents en el món dels joves.
[més info]

CÀPSULA: Què és, què significa i què aporta la robòtica a l'entorn educatiu?
En aquesta Càpsula DUNA ens respondrà qüestions com ara què significa, aporta o pot aportar la robòtica a l'entorn educatiu i a l'educació formal/no formal, o què hem de tenir en compte si oferim tallers o activitats vinculades a la robòtica i la programació.
[més info]

PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC
 

ISSN 2014-2137

Política de privacitat