Butlletí del CEESC núm. 290 · 20 d'octubre de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Celebrem i construïm professió 2017
El passat 4 d'octubre vam celebrar la jornada per conèixer i donar veu a l’alumnat que té l’expedient acadèmic amb major qualificació i també als que tenen els treballs de fi de Grau amb la nota més alta.

[més info]

Oferta de feina: Contractació seu del CEESC a Lleida
Busquem una persona dedicada al manteniment de l’àrea administrativa de l’entitat a la seu de Lleida, per a 6 hores setmanals. El termini de presentació finalitza l'1 de novembre de 2017.
[més info]

La TIAC denuncia la vulneració de drets dels infants
Manifestem que durant els darrers dies s'han vist vulnerats principis reconeguts en el “Pacte per a la Infància i l’Adolescència de Catalunya”, acord signat el 2013 per una setantena d'agents socials d'aquest país.
[més info]

Al blog: La incorporació de la perspectiva socioeducativa en l’acció policial
En Jordi Martínez, estudiant del Grau d'Educació Social de la UOC i amic del CEESC, ens escriu al blog un comentari sobre el seu TFG titulat "La incorporació de la perspectiva socioeducativa en l’acció policial. Una anàlisi de la situació a la Policia de Catalunya".
[més info]

Nou curs d'Apropa Cultura: "Educa amb l'Art"
Un any més Apropa Cultura ofereix aquest curs per afavorir la presència de la música, del teatre, la dansa i les arts visuals en la vida quotidiana de les persones i dels col·lectius als quals atenen les entitats socials. Tenim entrades gratuïtes per a membres del CEESC.
[més info]

Debat a Lleida. Art, Creativitat, Transformació i LO SOCIAL
Darrerament s’han multiplicat els projectes que apliquen l’art com a element o eina educativa i transformadora de realitats individuals, grupals o comunitàries. El 27 d'octubre, a través de diferents propostes, organitzacions, persones i professionals especialitzats i dedicats, ho debatrem i intentarem trobar-hi respostes i idees.
[més info]

CANVI DE DATA: Debat a Girona. Lleure i Educació Social
L’educador/a social ha de tenir moltes eines i saber moure’s en variats camps d’intervenció per a despertar, potenciar i crear factors de resiliència. El proper 25 de novembre tindrà lloc aquest debat en què convidarem persones relacionades amb el lleure i l'educació social i cercarem les seves sinergies per aportar elements per millorar el treball.
[més info]

Cicle de conferències. Realitat i Reptes de l’acció socioeducativa
Segona edició d’aquest cicle que dona veu als professionals en actiu de diferent àmbits per conèixer les realitats que estan vivint i a quins reptes s’afronten. Alhora vol generar un espai de debat i de construcció de coneixement col·lectiu amb els participants.
[més info]

Particamps
Trobades obertes a tothom amb la finalitat de poder reflexionar, però també per proposar, exposar, escoltar, compartir i parlar sobre la participació de les persones joves. Es basa en un aprenentatge entre iguals i es desenvolupa a través del diàleg múltiple i l’intercanvi.
[més info]

CURS: Introducció a la Comunicació No Violenta
La formació ens conduirà des dels conceptes bàsics de la Comunicació No Violenta (CNV) a una comprensió més profunda del propòsit i les implicacions que la CNV té a les nostres vides i al món. l dret a l’habitatge més enllà de l’emergència.
[més info]

CÀPSULA: El paper de l’educador/a social en el PSI i en la Salut Mental
En aquesta Càpsula parlarem sobre com les característiques pròpies de les persones amb TMS impliquen que per a la seva adequada atenció, cal apropar els serveis sanitaris, socials i rehabilitadors, tant a prop com sigui possible del seu entorn natural.
[més info]

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat