Butlletí del CEESC núm. 289 · 13 d'octubre de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Inici del procés electoral
Iniciem el procés electoral per renovar la Junta de Govern del CEESC. Des d’avui i fins al 15 de gener de 2018 es podran presentar candidatures al procés electoral.

[més info]

Posicionament del CGCEES
Davant dels esdeveniments violents succeïts a Catalunya, el CGCEES denuncia qualsevol acció que atempti contra els drets de les persones i es posiciona a favor del respecte i la dignitat de les mateixes, amb el compromís unívoc en la cerca de solucions alternatives a aquesta situació.
[més info]

Posicionament del Col·lectiu professional de Mediació
El col·lectiu de Mediació del CEESC aposta per una mediació que propiciï el retorn a la confiança entre els dos Governs i a una entesa que tingui en compte la societat com a principal eix que mereix ser tractada amb respecte i cura
[més info]

Aproximació al marc teòric del Programa d’Intervenció Socioeducativa 6-16
Presentem aquesta recerca, de la Inés Solé Vericat, l’objectiu de la qual ha estat realitzar la fonamentació teòrica del Programa 6-16, que porta funcionant a Tortosa des de 2012 i que es troba immers dintre del procés comunitari de la ciutat.
[més info]

IV Edició del Concurs de Projectes Socioeducatius Memorial Toni Julià
El passat 30 de setembre es va fer públic el veredicte de la IV Edició del Concurs de Projectes Socioeducatius Memorial Toni Julià. Els premiats són "Tarda Jove" de la Fundació Ser.Gi i "Vuela, vuela la cometa", de Lorenzo Salamanca.
[més info]

Els reptes de l’educació social en temps de la globalització
A Social.cat us compartim algunes de les reflexions que es desprenen dels 19 articles publicats a la 5a edició del Carnaval de Blogs, emmarcat dins dels actes del Dia Internacional de l’Educació Social.
[més info]

17 d’octubre: Dia internacional per l’erradicació de la pobresa
La Plataforma Pobresa Zero organitzem l'acte ‘Contra la pobresa i les desigualtats, exigim els nostres drets!’. La campanya es basa en el document marc al voltant dels drets que considerem essencials.
[més info]

CURS: Revertir l’emergència per garantir el dret a l’habitatge digne
Superar la situació actual de vulneració del dret a l'habitatge revisant-ne les causes i enfrontant l’emergència, no hauria de frenar poder conèixer perspectives i experiències més innovadores i efectives, per avançar-nos als nous problemes i pensar com garantir el dret a l’habitatge més enllà de l’emergència.
[més info]

CÀPSULA: Què és, què significa i què aporta la robòtica a l'entorn educatiu?
Canvi de data! En aquesta Càpsula DUNA ens respondrà qüestions com ara què significa, aporta o pot aportar la robòtica a l'entorn educatiu i a l'educació formal/no formal, o què hem de tenir en compte si oferim tallers o activitats vinculades a la robòtica i la programació.
[més info]

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat