Butlletí del CEESC núm. 288 · 10 d'octubre de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Aturada de país
El Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya expressem el nostre total rebuig a la vulneració de drets i llibertats viscuda durant passat 1 d'octubre i per aquest motiu ens vam sumar a l’aturada de país del 3 d'octubre.

[més info]

Carnaval de Blogs 2017
El passat 2 d'octubre vam celebrar la 5a edició del Carnaval de Blogs, emmarcat dins dels actes del Dia Internacional de l’Educació Social, en què vam poder llegir 19 articles tractar el tema “Els reptes de l’educació social en temps de la globalització”.
[més info]

Gran Gala de l'Educació Social
El 17 de novembre tindrem dansa, teatre, música, màgia... T’hi volem trobar a tu, perquè tu ets una peça important en la història del CEESC. Ja tenim molts noms d'artistes que vindran a celebrar l’Educació Social, aquesta professió que ens aglutina a tots, tot i ser molt diversos.
[més info]

Debat a Girona. Lleure i Educació Social
L’educador/a social ha de tenir moltes eines i saber moure’s en variats camps d’intervenció per a despertar, potenciar i crear factors de resiliència. El proper 21 d'octubre tindrà lloc aquest debat en què convidarem persones relacionades amb el lleure i l'educació social i cercarem les seves sinergies per aportar elements per millorar el treball.
[més info]

Debat a Lleida. Art, Creativitat, Transformació i LO SOCIAL
Darrerament s’han multiplicat els projectes que apliquen l’art com a element o eina educativa i transformadora de realitats individuals, grupals o comunitàries. El 27 d'octubre, a través de diferents propostes, organitzacions, persones i professionals especialitzats i dedicats, ho debatrem i intentarem trobar-hi respostes i idees.
[més info]

Presentació del llibre "I tu, què tens?"
Dijous, 9 de novembre presentem al CEESC el llibre de Catalina Ferrer i Flavia Gargiulo que parla de la família, la diferència i la diversitat. Es tracta d'una obra excel·lent per apropar als primers lectors, des del respecte i la naturalitat, a la realitat de la diversitat familiar.
[més info]

I Jornada de Serveis Socials Bàsics de les Terres de Lleida
Volem millorar les capacitats i les habilitats dels professionals del sector i l’atenció i la prestació dels serveis a les persones usuàries, mitjançant una formació innovadora en la gestió i en la prestació dels serveis socials bàsics. Ens queda 1 beca per a la inscripció a la jornada.
[més info]

CURS: Revertir l’emergència per garantir el dret a l’habitatge digne
Superar la situació actual de vulneració del dret a l'habitatge revisant-ne les causes i enfrontant l’emergència, no hauria de frenar poder conèixer perspectives i experiències més innovadores i efectives, per avançar-nos als nous problemes i pensar com garantir el dret a l’habitatge més enllà de l’emergència.
[més info]

CÀPSULA: Masculinitat i com transmetem el model patriarcal. O com els nostres cossos porten inscrits els constructes socials
Conèixer i despertar la nostra naturalesa, la nostra intuïció, i no respondre a mandats patriarcals, ens fa més humans i més propers. Què transmetem? Som conscients de com està gravat en la nostra vida i el nostre dia a dia?
[més info]

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

DESCOMPTES COMERCIALS

Teatre Victòria
"Cabaret"

20% de descompte per a les funcions de dijous, divendres i diumenge, durant el mes d’octubre.

[més info]

Ateneu Popular 9Barris
Curs de Circ Social

10% de descompte en el curs de Formació de Formadors i Formadores de Circ Social que realitza l'Ateneu Popular 9Barris.

[més info]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

Amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, t'informem que pots donar-te de baixa d'aquest Butlletí en qualsevol moment. Clica aquí

Aquest és un missatge automàtic. Si us plau, no el responguis directament. Si vols posar-te
en contacte amb nosaltres, escriu-nos a ceesc@ceesc.cat.

ISSN 2014-2137

Política de privacitat