Butlletí del CEESC núm. 286 · 22 de setembre 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Col·legis X Referèndum
Davant la convocatòria del Referèndum d’Autodeterminació de l’1 d’octubre per part del Govern de la Generalitat, d’acord amb la Llei aprovada del Parlament de Catalunya, i de la suspensió posterior promoguda pel Gobierno de España pel seu recurs davant del Tribunal Constitucional, el CEESC se suma i dona suport al manifest de Col·legis X Referendum.

[llegiu el manifest]

Celebrem el Dia Internacional de l'Educació Social
Per 5è any consecutiu, celebrem el Dia Internacional de l’Educació Social amb diverses activitats entorn a la disciplina i la professió. T'animem a participar-hi i fer professió!
[més info]

#DiaES - Celebrem i construïm professió
Per al #DiaES hem preparat una jornada per a conèixer i donar veu a l’alumnat que té l’expedient acadèmic amb major qualificació i també als que tenen els treballs de fi de Grau amb la nota més alta.
[més info]

Gran Gala de l'Educació Social
El 17 de novembre tindrem dansa, teatre, música, màgia... T’hi volem trobar a tu, perquè tu ets una peça important en la història del CEESC. Vine a celebrar l’Educació Social, aquesta professió que ens aglutina a tots, tot i ser molt diversos.
[més info]

10è aniversari del CGCEES
El Consejo General de Colegios de Educadoras y Educadores Sociales celebra aquest any el Dia Internacional de l’Educació Social a Madrid, el dissabte dia 30 de setembre, amb actes que també commemoren els seu desè aniversari.
[més info]

Debat a Girona. Lleure i Educació Social
L’educador/a social ha de tenir moltes eines i saber moure’s en variats camps d’intervenció per a despertar, potenciar i crear factors de resiliència. El proper 21 d'octubre tindrà lloc aquest debat en què convidarem persones relacionades amb el lleure i l'educació social i cercarem les seves sinergies per aportar elements per millorar el treball.
[més info]

Debat a Lleida. Art, Creativitat, Transformació i LO SOCIAL
Darrerament s’han multiplicat els projectes que apliquen l’art com a element o eina educativa i transformadora de realitats individuals, grupals o comunitàries. El 27 d'octubre, a través de diferents propostes, organitzacions, persones i professionals especialitzats i dedicats, ho debatrem i intentarem trobar-hi respostes i idees.
[més info]

Relatoria de la jornada "L'Educació Social a l'escola"
Ja podeu llegir la relatoria de la Jornada sobre educació social i escola que, impulsada pel col·lectiu professional del CEESC, vam celebrar a Barcelona, el passat 6 de juliol i que va reunir més de 80 persones per parlar al voltant de la figura de l'educador/a social a l'àmbit escolar.
[més info]

Al Blog: L'educació social i el model de salut biopsicosocial
Actualment es parla d'un model de salut biopsicosocial on es fan programes per educar la societat, en les diferents etapes de la vida, des de les institucions sanitàries on la nostra figura no és present. Al blog, una col·legiada ens parla d'aquesta necessitat i ens interpel·la a treballar en aquest sentit.
[més info]

CURS: Revertir l’emergència per garantir el dret a l’habitatge digne
Superar la situació actual de vulneració del dret a l'habitatge revisant-ne les causes i enfrontant l’emergència, no hauria de frenar poder conèixer perspectives i experiències més innovadores i efectives, per avançar-nos als nous problemes i pensar com garantir el dret a l’habitatge més enllà de l’emergència.
[més info]

CÀPSULA: Sobre les pràctiques restauratives
El proper 5 d'octubre tindrà lloc a Lleida aquesta Càpsula en què parlarem sobre les pràctiques restauratives i com ofereixen eines que permeten prevenir, detectar, gestionar i resoldre les situacions de conflicte o problemes en diferents àmbits per tal de millorar la convivència i reforçar els vincles afectius entre les persones afectades per aquestes situacions.
[més info]

PUBLICITAT

PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

DESCOMPTES COMERCIALS

Teatre Victòria
"Cabaret"

20% de descompte per a les funcions de dijous, divendres i diumenge, durant el mes d’octubre.

[més info]

Preu de membre del COBDC per a membres del CEESC

[+ descomptes en formació]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat