Butlletí del CEESC núm. 285 · 15 de setembre de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Celebrem el Dia Internacional de l'Educació Social
Per 5è any consecutiu, celebrem el Dia Internacional de l’Educació Social amb diverses activitats entorn a la disciplina i la professió. T'animem a participar-hi i fer professió!

[consulta el programa]

Aquesta tardor, forma't al CEESC!
Ja ha començat el curs escolar. I tu, ja has pensat com seguir-te formant? Al CEESC t'oferim 12 cursos i 6 Càpsules on escollir. Posa el teu cervell a treballar!

[consulta el catàleg]

Vine a celebrar els 20 anys del CEESC a Girona
El dissabte 30 de setembre hem organitzat un dinar de celebració al Restaurant El Caliu, la visita guiada “Quatre llegendes de Girona”, i un berenar de fi de festa. T'hi esperem!
[més info]

CRIDA: nou grup sobre l'educador/a social i el model de salut biopsicosocial
Volem treballar perquè dins dels equips multidisciplinars en l'àmbit de salut hi hagi la figura del professional de l’educació social. El dimarts 3 d'octubre ens reunim per parlar sobre aquest tema.
[més info]

Els col·lectius professionals del CEESC engeguen els motors aquest nou curs
Les properes setmanes es reuneixen els col·lectius de l'ES a Dependències Policials, el de Protecció a la Infància i l’Adolescència i el de Medi Obert. Estigues en contacte amb gent que treballa en l’àmbit que t’interessa. Quin és el teu àmbit? Què pots aportar al debat?
[més info]

Millora la teva carrera professional
Per tal de millorar les teves possibilitats d'ocupació, t’oferim diferents serveis. Un d’ells és el Servei d’Orientació Personalitzat, en el que et podràs entrevistar amb una orientadora laboral. 
[reserva sessió al SOP]

Demana la quota de col·legiació reduïda
Últims dies per acollir-te a la quota reduïda, o bé renovar-la, si et trobes en situació d’atur o ets perceptor de pensions sense exercici professional. Tens temps fins el 20 de setembre.
[més info]

La llei de Renda Garantida de Ciutadania entra en vigor
Avui 15 de setembre entra en vigor. Ja podeu consultar tota la informació disponible a la web. El CEESC és una de les entitats signants del document de celebració i compromís de la Renda Garantida de Ciutadania.
[més info]

5 anys promovent l’audiovisual entorn la discapacitat
Des de la comunitat RetinES us parlem del Festival Inclús 2017, que té l’objectiu de donar a conèixer la realitat de les persones amb discapacitat intel·lectual i diversitat funcional des d’un punt de vista diferent, innovador, divers.
[més info]

PUBLICITAT

PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

Amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, t'informem que pots donar-te de baixa d'aquest Butlletí en qualsevol moment. Clica aquí

Aquest és un missatge automàtic. Si us plau, no el responguis directament. Si vols posar-te
en contacte amb nosaltres, escriu-nos a ceesc@ceesc.cat.

ISSN 2014-2137

Política de privacitat