Butlletí del CEESC núm. 283 · 28 de juliol de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Art, Creativitat, Transformació i LO SOCIAL
El proper 27 d'octubre tindrà lloc el Debat del 20è aniversari del CEESC a Lleida. A través de diferents propostes, organitzacions, persones i professionals especialitzats i dedicats, debatrem al voltant de la funció de l'Educació Social en el camp de l'art i la cultura. Consulta el programa complet i fes-hi la inscripció.

[més info]

Ets educador/a social i t’ho perdràs?
El 17 de novembre celebrem la Gran Gala de l’Educació Social. Tindrem dansa, teatre, música, màgia... T’hi volem trobar a tu, perquè tu ets una peça important en la història del CEESC. Vine a celebrar l’Educació Social, aquesta professió que ens aglutina a tots, tot i ser molts i diversos.
[més info]

CÀPSULA: L'addicció té tractament. En parlem?
A la tornada de vacances, el 7 de setembre, us proposem aquesta Càpsula a Tarragona en què ens aproparem al món de les addiccions i del seu tractament, intentant respondre qüestions i dubtes que en sorgeixen al seu entorn. És possible el tractament en addiccions? I la recuperació?
[més info]

Oferta de feina per a la seu de Terres de l'Ebre
Busquem una persona amb iniciativa, dinàmica i responsable que s'encarregui del manteniment de l'àrea administrativa de la seu del CEESC de Terres de l'Ebre.
[més info]

Horaris d'estiu al CEESC i del servei d'assessorament jurídic
Consulteu els horaris de les seus del CEESC durant els mesos d'estiu. El servei d'assesorament jurídic, ofert per FICAT, no estarà disponible del 14 al 31 d'agost.
[més info]

Manifest per impulsar polítiques culturals públiques i comunitàries a Barcelona
El CEESC s’ha adherit al manifest publicat per la Xarxa Artibarri qe expressa la disconformitat amb algunes de les polítiques culturals que l’ICUB que estan causant un greu perjudici en l’àmbit cultural general i, especialment, en el sector de l’art comunitari.
[més info]

Al blog: Una experiència formativa amb cavalls
Al blog trobaràs les reflexions d'una professora i d'una alumna del curs Intervenció socioeducativa amb cavalls, organitzat juntament amb Horseway el passat mes de maig i en què es va fer un apropament a l'etologia dels cavalls, al coaching i la psicoteràpia amb cavalls.
[més info]

"No oblidem (1939). Sobre el refugi i la nostra història"
Fins al 8 de setembre, es podrà veure a la seu del CEESC a Girona l'exposició que retrata l'exili massiu, a través dels Pirineus, de milers de persones de tot l’Estat espanyol que fugien d’una guerra civil cruenta que havia acabat amb la victòria del bàndol feixista.
[més info]

Reflexions filosòfiques sobre la comunitat
Ja es pot veure el vídeo de la ponència del filòsof Josep Mª Esquirol que va tractar de la comunitat amb el fil conductor de la fraternitat posant de manifest els aspectes positius que giren entorn d'aquesta i la professió: compromís, intercanvi, generositat i agraïment.
[més info]

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat