Butlletí del CEESC núm. 282 · 21 de juliol de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Els Sèniors fan 5 anys!
El projecte Sèniors s'ha consolidat en aquests 5 anys. Ja hi formen part 11 educadors i educadores socials que aporten la seva experiència als estudiants universitaris, organitzant xerrades i càpsules al CEESC, concedint entrevistes...
Per molts anys més, Sèniors!

[més info]

Descarrega't el Full Informatiu de juliol
Aprofita l'estiu per llegir el número 80 del Full Informatiu! En aquest número hi trobaràs, entre d'altres, el calendari per escollir la propera Junta de Govern, una entrevista a una nova col·legiada i a una de veterana, un article sobre els col·lectius professionals, així com l'agenda per a la tardor.
[descarrega't el Full]

Apunta't la data! Debat 20è aniversari del CEESC a Lleida
La setmana vinent coneixerem el programa i obrirem les inscripcions del Debat del 20è aniversari del CEESC, que durà per títol "Art, Creativitat, Transformació i LO SOCIAL" i que tindrà lloc el 6 d'octubre a Lleida. Parlarem sobre com la creativitat juga un paper crucial en la transformació social.
[més info]

Al blog: Projecte internacional Closer
La Maria Solé Lucea, estudiant del Grau d’Educació Social a la URV i Amiga del CEESC ens explica al blog la seva experiència en la formació internacional sobre joventut i inclusió social en què va participar a Marsella amb una beca concedida pel CEESC.
[més info]

Materials del 6è Congrés Català de Salut Mental
Et convidem a consultar tota la informació relacionada amb el 6è CCSM celebrat el passat mes de juny a Barcelona. Hi trobaràs els textos de les conferències, sessions plenàries i simultànies i de totes les ponències presentades.
[més info]

Vols formar part dels tribunals qualificadors?
La Generalitat busca educadors i educadores socials -funcionaris de carrera o personal laboral fix- per formar part dels tribunals de selecció que qualifiquen les proves d’accés a llocs de treball de funcionaris o personal laboral de les corporacions locals.
[més info]

Màsters, postgraus i cursos superiors
Si t'estàs plantejant estudiar un màster o un postgrau el proper curs, consulta l'apartat d'activitats d'altres entitats de la nostra web. Aquest apartat és un recull de les activitats que ens arriben a través d'un formulari de la web, no és una tria feta pel CEESC.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

DESCOMPTES COMERCIALS

Sanitas, SA
Promoció 'Sanitas Professionals' per a autonoms i membres del Col·legi. Des de 33,50€. Personalitza la teva assegurança amb una extensa gamma de complements addicionals.

[més info]

Ateneu Popular 9 Barris
Les persones col·legiades i amigues del CEESC gaudiran d’un 10% de descompte en el curs de Formació de Formadors i Formadores de Circ Social que realitza l'Ateneu Popular 9Barris.

[més info]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat