Butlletí del CEESC núm. 281 · 14 de juliol de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Posicionament a l'entorn de la proposta de la DGAIA
El CEESC hem fet un posicionament a l'entorn de la proposta de la DGAIA de tramitació d’emergència per a la provisió de 300 places de primera acollida i atenció integral de menors d’edat estrangers no acompanyats.

[llegiu el posicionament]

Hem de continuar fent visible l’Educació Social a la Viquipèdia
Gràcies al projecte 'Fem visible l'educació social' s'hi han incorporat o millorat una sèrie d'articles relacionats amb el nostre àmbit. La proposta continuarà, sensibilitzant els professionals de l’Educació Social i les entitats de l’àmbit social de la importància d’estar presents i visibles a la Viquipèdia.
[més info]

Aprovada la Renda Garantida de Ciutadania
El passat dimecres, el Parlament va aprovar la Llei de la Renda Garantida de Ciutadania que crea aquesta prestació econòmica per a persones i unitats familiars que no disposin dels ingressos que els garanteixin els mínims per a una vida digna, amb l'objectiu de vetllar per la seva inclusió social o laboral.
[més info]

"No busquem cadires i llocs de treball sinó un model d'escola diferent"
Aquesta cita defineix la idea prinicipal de la jornada "L'Educació Social a l'escola" en què van participar més de 70 persones, el passat 6 de juliol, i on es va debatre especialment a l'entorn del lloc que ha d'ocupar l'educador/a social a l'escola.
[galeria d'imatges]

Reconeixement de formació d'interès en serveis socials
Els cursos "Estratègies educatives per a la intervenció comunitària amb joves" i "Conflicte i infància: un abordatge pràctic i sistèmic" han estat reconeguts com a formacions d'interès en serveis socials pel Comitè d'Expertes i Experts en Formació en l'Àmbit de l'Acció Social.
[més info]

Últims dies!
4a convocatòria de Cooperació

Fins al 16 de juliol podeu enviar-nos els vostres projectes de cooperació internacional que es duguin a terme en països empobrits, projectes nacionals que es duguin a terme amb col·lectius empobrits, així com projectes innovadors que fomentin l'ocupació dels educadors i educadores socials.
[més info]

"No oblidem (1939). Sobre el refugi i la nostra història"
Del 17 de juliol al 8 de setembre, es podrà veure a la seu del CEESC a Girona l'exposició que retrata l'exili massiu, a través dels Pirineus, de milers de persones de tot l’Estat espanyol que fugien d’una guerra civil cruenta que havia acabat amb la victòria del bàndol feixista.
[més info]

Construint una visió col·lectiva dels professionals i les professions
El 4 de juliol es va clausurar el Congrés de les Professions que ha permès construir una visió col·lectiva dels professionals i les professions. Els col·legis hem reclamat definir un millor marc regulador de l'exercici professional que faciliti les condicions per a la prestació de serveis de qualitat .
[més info]

Presentació de l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya 2017
El passat dimarts, 11 de juliol, La Confederació va presentar l'Anuari de l'Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya 2017, que ja es pot consultar en obert. Des del CEESC hi vam participar com a experts en els grups de discussió per aportar-hi la lectura qualitativa.
[més info]

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat