Butlletí del CEESC núm. 280 · 7 de juliol de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Catàleg de formació per a la Tardor 2017
Ja pots consultar el catàleg dels cursos que t'oferim per a la propera tardor. Tens 12 cursos on escollir. Després de les vacances, posa el teu cervell a treballar!

[consulta el catàleg]

Última setmana!
4a convocatòria de Cooperació

Fins al 16 de juliol podeu enviar-nos els vostres projectes de cooperació internacional que es duguin a terme en països empobrits, projectes nacionals que es duguin a terme amb col·lectius empobrits, així com projectes innovadors que fomentin l'ocupació dels educadors i educadores socials.
[més info]

Vols col·laborar amb el Comitè d'Ètica del CEESC?
Volem dotar-lo d’un equip de persones col·laboradores externes per aportar coneixements especialitzats en funció del tema que s’estigui tractant. Si t’interessa formar-ne part, envia’ns un correu a ceesc@ceesc.cat indicant el teu interès en participar i quina és el teu àmbit de coneixement.
[més info]

Encara ens queden 4 beques!
Sota el lema "Els processos de canvi i la transformació social", el proper 26 d'octubre tindrà lloc la I Jornada de Serveis Socials Bàsics de les Terres de Lleida. El CEESC ofereix als seus membres la possibilitat d’accedir a 5 beques.
[més info]

Barcelona Inclusiva 2017
Aquest congrés vol constituir-se en una comunitat d'aprenentatge, debat i reflexió que ens ajudi a identificar les barreres per a la inclusió. Fins al 18 d'agost hi ha temps per presentar pòsters i comunicacions a l'entorn dels àmbits educatiu, social i laboral.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat