Butlletí del CEESC núm. 279 · 30 de juny de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Manifestem el nostre compromís amb la mobilització ciutadana
La Comissió Sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats vam fer pública una declaració institucional en què posem de manifest la nostra vocació de servei a la ciutadania i la voluntat d’implicar-nos i pronunciar-nos des del nostre vessant més activista, impulsant “la mobilització en defensa els drets socials i de ciutadania”.
[més info]

Horaris d'estiu 2017
Els horaris d’atenció al públic durant el mes de juliol pateixen alguns canvis a les seus de Barcelona, Lleida i Girona. A Barcelona us atendrem tots els matins, de 9.30 a 14h i les tardes de dilluns i dijous, de 15 a 19h. A Lleida, us hi atendrem els dijous, de 9 a 15 hores. A Girona, no hi haurà atenció al públic.
[més info]

Última setmana d'inscripcions
L’Educació Social està a l’epicentre de qualsevol centre docent. El context de l’acció educativa i les relacions d’aprenentatge que es produeixen es configuren a partir de complementar allò lectiu i curricular amb allò educatiu i no lectiu. Els educadors i les educadores socials som la peça clau per equilibrar aquesta dualitat.
[més info]

Al blog: El perfil dels professionals de joventut a Catalunya ara
El proper 5 de juliol veurà la llum l’estudi de perfils professionals en l’àmbit de la joventut a Catalunya que ha impulsat l’AcPpJ. L’interès principal de l’AcPpJ sempre ha estat aclarir i descriure els perfils professionals existents en el treball en joves, relacionats amb les polítiques de joventut.
[més info]

Participa a la cloenda del Congrés de les Professions
El Congrés de les Professions ha estat un esdeveniment vertebrador de l’entorn dels col·legis per compartir coneixement, visió i oportunitats davant dels nous escenaris. El Congrés es clourà el proper 4 de juliol amb un acte exclusiu per a persones col·legiades, on es presentaran les conclusions generals i hi haurà un espai de networking.
[més info]

Estàs rebent bé el Butlletí del CEESC?
Ens hem adonat que darrerament els enviaments del Butlletí setmanal no estan funcionant amb normalitat i és probable que no els hagis rebut. Recorda que pots trobar tots els butlletins dels darrers mesos a la nostra web.
[més info]

6è CCSM de la Infància i l'Adolescència
Els dies 23 i 24 de novembre del 2017 se celebrarà la 6a edició del CSSM de la Infància i l’Adolescència. "Trastorns de conducta en la infància i l’adolescència: nous temps, noves estratègies". S'hi abordarà la problemàtica dels trastorns de conducta des d’una perspectiva multidisciplinària i intersectorial.
[més info]

En anteriors butlletins

AGENDA

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat