Butlletí del CEESC núm. 278 · 23 de juny de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Mostra la teva vena artística a la Gran Gala de l'Educació Social!
El proper 17 de novembre, tancarem la celebració del #CEESC20anys amb un acte amb cor i molt​ divertit​. Serà ​una mostra per a tots els públics que ensenyi dalt d'un escenari tot el que som capaços de fer a més del nostre ofici​. Si tens una cara B artística o si utilitzes les arts com a eina de treball amb algun col·lectiu o comunitat, t'estem buscant!
[més info]

Manifest del Col·lectiu professional d'ES en situacions de reforç escolar
Des de l’àmbit de l’Educació Social entenem que l’acompanyament dels infants i adolescents per a l’assoliment de l’èxit escolar, més conegut popularment com a reforç escolar, no es pot limitar a treballar tot un seguit de competències escolars sinó que s’ha de centrar en la persona de forma holística.
[més info]

Joves i inclusió social. Una formació entre iguals a Ciutat Meridiana
El passat 16 de juny, vam coorgantizar una jornada al voltant de l’exclusió social i el treball amb joves al barri de Ciutat Meridiana. Hi van participar més de 50 professionals en una formació horitzontal on es va compartir coneixement i generar un diàleg molt potent amb la gent jove del projecte Ciutat Esperança.
[més info]

5 beques: I Jornada de Serveis Socials Bàsics de les Terres de Lleida
Sota el lema "Els processos de canvi i la transformació social", el proper 26 d'octubre tindrà lloc aquesta jornada. El CEESC ofereix als seus membres la possibilitat d’accedir a 5 beques.
[més info]

Properes reunions dels col·lectius professionals del CEESC
El proper 27 de juny, a les 10.30h, es reunirà a a Barcelona el col·lectiu professional de Protecció a la infància i l'adolescència. El 28 de juny, a les 17.00h, es reunirà el col·lectiu de Persones sense llar al CPA 9Barris.
[més info]

Estàs rebent bé el Butlletí del CEESC?
Ens hem adonat que darrerament els enviaments del Butlletí setmanal no estan funcionant amb normalitat i és probable que no els hagis rebut. Recorda que pots trobar tots els butlletins dels darrers mesos a la nostra web.
[més info]

Col·labora amb aquesta estudiant a elaborar el seu TFG!
Si mai has treballat en atenció primària, omple aquesta enquesta destinada a extreure dades sobre com perceben els ES la seva formació en relació amb la metodologia d'actuació respecte a la problemàtica de l'assetjament escolar o bullying.
[més info]

En anteriors butlletins

AGENDA

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat