Butlletí del CEESC núm. 277 · 16 de juny de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

La llibertat i la dignitat en les persones grans
L'Elisabet Massons ens ha enviat la seva reflexió al voltant de l'ètica i l'educació social. Si tens articles, reflexions o aportacions a fer-nos, no ho dubtis, entre tots anirem engrandint la secció d'ètica de la web i creant discurs al voltant d'aquest tema tan transversal.
[llegeix l'article]

Jornada: L’equip educatiu més enllà del docent: l’Educació Social a l’escola
L’educació social ha de ser present a l’escola. No és una demanda nova, ja fa anys que hi treballem. El vam tractar en les Jornades d’infància i educació social del 2014. Repassa el recull de piulades s’hi van fer i vine el 6 de juliol a veure com ha evolucionat el tema.
[inscriu-t'hi]

Professionals de l’àmbit social i educatiu, al servei de qui?
El proper 22 de juliol tindrà lloc la conferència "Reflexions filosòfiques sobre la comunitat" a càrrec de Josep Maria Esquirol, professor de filosofia de la UB, que presentarà una concepció de la comunitat i tocarà el tema de la professió, l'intercanvi, la cura, el do i l'agraïment.
[més info]

Ets a LinkedIn? Nosaltres, sí! Connecta-hi!
Si vols estar al cas de les nostres actualitzacions a la xarxa professional per excel·lència, t'animem a fer-te seguidor/a de la nostra pàgina, que actualitzem amb informació que creiem que pot ser del teu interès, així com a fer constar al teu perfil de LinkedIn que ets col·legiat/ada del CEESC, com un element de valor professional.
[més info]

5a edició del Premi en Educació Social - Joaquim Grau i Fuster
Aprofita l'estiu i presenta un treball a la 5a edició d'aquest premi: una reflexió escrita sobre la pràctica professional en el camp de l’educació social amb infància, adolescència i joventut, aprofundint en els efectes educatius resultants de l’acció professional. La dotació econòmica és de 6.000 € i tens temps fins a 31 d’agost.
[més info]

Cursos gratuïts per a membres del CEESC
A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, els membres del CEESC tenen accés a diferents cursos subvencionats, destinats a treballadors i treballadores adscrits al Règim General, autònoms i persones en situació d’atur. Els cursos es desenvoluparan de juny a octubre i les preinscripcions ja estan obertes.
[més info]

Escola d'Estiu d'Educació d'Osona 2017
I si educar fos, sobretot, un art? I si al final fos més important l’ús creatiu i vital de totes les destreses, coneixements i emocions de la persona educadora que l’aplicació d’unes tècniques? Vine els 3 i 4 de juliol a Vic i gaudeix d'una escola d’estiu molt especial, on l’art estarà al centre del procés educatiu. Si ets membre del CEESC tens preu reduït.
[més info]

En anteriors butlletins

AGENDA

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat