Butlletí del CEESC núm. 276 · 9 de juny de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Calendari electoral per escollir la propera Junta de Govern
Al març del 2018 s’acaba el mandat de l’actual Junta de Govern del CEESC. Vols ser una de les persones que formi part de la nova Junta? Només cal que faci un mínim d'un any que ets membre del CEESC. Ja pots consultar el calendari del procés electoral i tota la informació que necessites per presentar una candidatura.
[més info]

Guia bàsica d’informació i recursos documentals sobre l’educació social a Catalunya
Dixit ha publicat una selecció de fonts d’informació, entitats de referència i recursos documentals a l’entorn de l’educació social que té l’objectiu d’orientar i acompanyar els professionals, docents i estudiants de l’àmbit de l’acció social a Catalunya en el seu desenvolupament professional, laboral o acadèmic.
[més info]

Study Visits. Anem a Palerm, venen a Barcelona
Segueix endavant el projecte "Minorities as opportunity and occasion for chrysalis-MOOC", que té l’objectiu de crear un curs obert i en línia dedicat a professionals que treballen amb joves. Al maig vam estar coneixent diferents serveis i recursos de Palerm i al juny rebrem a Barcelona un grup d'educadors amb els quals compartirem les pràctiques educatives del nostre país.
[més info]

Al blog: ‘La Model: 113 anys i un dia’
La presó Model de Barcelona ha tancat definitivament les seves portes i ha passat a la història després de 113 anys en funcionament. Un equip de televisió ha realitzat aquest documental que vol ser un relat sobre la seva evolució. Us convidem a veure'l.
[més info]

Professionals de l’àmbit social i educatiu, al servei de qui?
En el marc del I Congrés de les Professions de Catalunya tindrà lloc aquesta conferència a càrrec de Josep Maria Esquirol, professor de filosofia de la UB, que presentarà una concepció de la comunitat i tocarà el tema de la professió, l'intercanvi, la cura, el do i l'agraïment.
[més info]

CÀPSULA: El mindfulness com a eina pràctica per a l’ES
Presentem el mindfulness com una eina a l'abast dels educadors i les educadores socials. Explicarem un programa d'introducció al mindfulness aplicat a interns d'un centre penitenciari. Es tracta d'una sessió de caire participatiu en què combinarem les exposicions teòriques amb exercicis pràctics.
[més info]

CURS: Treball amb joves i inclusió social. Reptes i dilemes per a l'acció
No et perdis aquesta jornada de reflexió i participació al voltant de l’exclusió social i el treball amb joves al barri de Ciutat Meridiana. Volem debatre al voltant de la praxis de la intervenció amb joves i buscar noves vies d’actuació a partir de l’activitat comuna.
[més info]

En anteriors butlletins

AGENDA

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

DESCOMPTES COMERCIALS

Diversitat Religiosa, Diàleg Interreligiós i Mediació

Els col·legiats i les col·legiades del CEESC tindreu el mateix preu que els socis i voluntaris d'AUDIR.

[més info]

Descomptes en formació per a membres del CEESC

Com a membre del CEESC gaudiràs d’avantatges econòmics en les formacions que realitzen diferents entitats.

[més info]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC
 

ISSN 2014-2137

Política de privacitat